OGLASILO SE I RUKOVODSTVO PARTIZANA: Navijači crno-belih ovo moraju znati - u pitanju je aktuelni prelazni rok!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba se obratilo svojim pristalicama.

OGLASILO SE I RUKOVODSTVO PARTIZANA: Navijači crno-belih ovo moraju znati - u pitanju je aktuelni prelazni rok!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Partizan iz Vitojevaca već tri sezone u kontinuitetu takmiče se u okviru Sremske lige, a ostvarenja u prvom delu takmičarske godine nisu na nivou željenih ostvarenja.

 

Crno-beli su jesen okončali sa skorom od četiri pobede i 11 poraza i pred njima je grčevita borba za opstanak u petom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kako bi u nastavku takmičarske godine zabeležili bolje rezultate, rukovodstvo Partizana je odlučilo da u prličnoj meri rekonstruiše igrački kadar, a tim povodom se svim pristalicama crno-belih boja obratilo saopštenjem u kojem stoji:

- U drugu polusezonu ulazimo u veoma izmenjenom sastavu. Klub su napustili Krasa, Zmaj, Čačić, Milan Vukosavljević, Fjuri, Adrijan i trener Zoran Marjanović. U klub su se vratili golman Bošković, Đomla, Rundać, Siki Tripić, Toba, Raša i Veljko Stevanović. Potpuno nova lica u klubu su Darko Polić, krilni napadač koji dolazi iz Petkovice i mladi i perspektivni trener Nenad Đorđevic, dugogodišnji fudbaler Mačve iz Šapca - stoji u saopštenju, a zatim se posebno ističe:

- Svima onima koji nisu više u našem klubu Fudbalski klub Partizan želi sve najbolje u nastavku karijere i zahvaljuje im se na dosadašnjoj saradnji. Svima onima koji su sada došli u klub, Fudbalski klub Partizan želi uspešnu polusezonu,

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove ekipa Partizana će u prolećnoj premijeri dočekati lidera ovog takmičenja, ekipi Sloge iz Vognja. Prvi ovosezonsk iduel dve ekipe okončan je trijumfom jesenjeg šampiona, rezultatom 2:0.

Crno-beli svakako sa velikim nestrpljenjem očekuju meč 17. takmičarske runde kada će na svom terenu dočekati ekipu iriškog Radničkog i navedeni susret može predstavljati i prekretnicu kada je u pitanju ostvarenje ciljeva u aktuelnoj takmičarskoj godini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading