MARKETING KLUBA RADI SJAJAN POSAO: Načelnik vrhovne komande i Rišarlison predstavljeni u redovima šampiona! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.07.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo tri sezone bili su članovi šestom stepena takmičenja, a danas po mnogim pitanjima mogu da se uporede i sa članovima srpske fudbalske elite.

MARKETING KLUBA RADI SJAJAN POSAO: Načelnik vrhovne komande i Rišarlison predstavljeni u redovima šampiona! (FOTO)

Foto: FK železničar Inđija

Fudbaleri Železničara iz Inđije u predstojećoj 2023/24 sezoni biče članovi vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a o ostvarenjima ovog uzornog kolektiva, govori podatak da su u takmičarskoj 2020/21 bili deo područnog fudbalskog ranga.

 

"Dizelka" ne samo da u rezultatskom smislu svakodnevno napreduje, već sve klupske strukture svojim radom sve više podsećaju na najorganizovanije srpske fudbalske kolektive.

Učešće u trećem stepenu takmičenja zahteva i ozbiljniji igrački kada, a inđijski plavo-beli su svoja dva poslednja pojačanja predstavili na spektakularan način na društvenoj mreži Instagram.

Tako su dolazak Nikole Jaćimovića ispratili na sledeći način:

- Aleks Ferguson je završetkom svoje trenerske karijere pišući autobiografsku knjigu istakao da mu je uslov svakog uspeha bio dva zdrava štopera. Pored Sarketa, proklamovanog ministra odbrane sada imamo i načelnika vrhovne komande, naše novo pojačanje je Nikola Jaćimović i sada po navedenom receptu pucamo na visoko. Njegove oštrine ne bi se postidela ni najžustrija interventna, a iskustvo i osećaj za igru biće sjajna prednost u začetku svake akcije naših jurišnih falangi.

Foto: FK železničar Inđija

Načelnik vrhovne komande - Nikola Jaćimović

 

Za sada poslednje pojačanje plavo-belih jeste mladi Dejan Petrović o kome je izrečeno sledeće:

- Naše novo pojačanje na poziciji bonusa jeste Dejan Petrović. Momak rođen 2004.godine prošao je sve omladinske selekcije Inđije i stasavaće u seniorskom fudbalu u Železničaru. Pokriva bekovske pozicije na obe strane. Njegova frizura sasvim spontano mu je dodelila nadimak Rišarlison a mi se nadamo da će fudbalski kvaliteti privući podjednaku pažnju te opravdati nadimak u oba smisla. Sasvim smo sigurni da će stvarna adaptacija Tvitija iz Vesele družine u serijalu svemirskog fudbala pobediti zločesti moderni fudbal koji pokušava da nam ukrade svu romantiku i sentimentalnost koju baštinimo.

Potpuno je jasno da marketing Inđijaca radi sjajan posao, a ljubitelji fudbala će sa nestrpljenjem iščekivati naredne objave kojih će zasigurno biti u budućnosti.

Zanimljivo bi bilo videti i na koji način bi obeležili eventualnu novu titulu i istorijski plasman u prvoligaški karavan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading