PAKLENI RASPORED: Slede četiri kontrolna meča - Arapi testiraju "grafose" pred start borbe za titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.07.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme uveliko traju.

PAKLENI RASPORED: Slede četiri kontrolna meča - Arapi testiraju "grafose" pred start borbe za titulu!

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafičara otputovali su na Zlatibor gde će obaviti najvažniji deo priprema uoči nove 2023/24 sezone od koje se svakako očekuje da klub napravi iskorak i bolje rezultate u odnosu na ono što je učinjeno u prethodnoj takmičarskoj godini.

 

U danu kada su "grafosi" doputovali na srpsku planinsku lepoticu, a usled vimbldonskog finala, fudbal je bio u drugom planu, ali je pakleni rad već danas otpočeo.

I dok su fudbaleri radili na akumulaciji fizičke snage, rukovodstvo kluba je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavil ospisak kontrolnih utakmica koje će ekipa odigrati. Prva provera zakazana je za sredu 19. jula kada če ljubičasti odmeriti snagu sa ekipom Inđije Toyi Tires, a u subotu 22. jula na programu je meč sa gradskim rivalom, ekipom OFK Beograda.

Za kraj planirane su i dve međunarodne provere, a u pitanju su klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. U utorak 25. jula puleni trenera Marka Neđića se sastaju sa ekipom Hate, da bi se 29. jula sastali sa Al-Vahdom.

Foto: RFK Grafičar

Raspored kontrolnih mečeva "grafosa"

 

Da podsetimo, i dalje nije poznat raspored takmičenja u okviru Prve lige Srbije za sezonu 2023/24. Do kraja ove nedelje FSS će i navedenu nepoznanicu razrešiti, a borba za bodove u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala startuje 5. avgusta, nedelju dana nakon početka superligaških borbi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading