SREMSKOMITROVČANIMA PRIJAJU SUPERLIGAŠI: Prethodne sezone šokirali su PARTIZAN - nakon Surduličana i Pančevaca, Radnički namučio i subotičke "golubove"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.07.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni očigledno znaju kako treba igrati protiv favorita.

SREMSKOMITROVČANIMA PRIJAJU SUPERLIGAŠI: Prethodne sezone šokirali su PARTIZAN - nakon Surduličana i Pančevaca, Radnički namučio i subotičke "golubove"!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Sremskomitrovački Radnički prethodne sezone uspeo je da stigne do plej-of faze Prve lige Srbije, ali će svakako svim navijačima ovog kluba, prethodna takmičarska godina ostati upamćena po duelima sa beogradskim Večitim rivalima.

 

Mnogo puta se pripovedalo o senzacionalnom trijumfu nad beogradskim Partizanom, ali i o rezultatskoj prednosti koju su imali tokom duela sa Crvenom zvezdom koja ipak sebi nije dozvolila ono što je priredio rival sa druge strane Topčiderskog brda.

Na startu letnjih priprema sportski kolektiv iz sremske ravnice, za novo učešće u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, odigrava mečeva sa superligaškim sastavima. Do sada su u duelima protiv surduličkog Radnika i novog člana elite Železničara iz Pančeva zabeležili dva remija, rezultatima 1:1 i 3:3, a veliki napor da ih savlada imao je i subotički Spartak.

Pred oko 300 gledalaca na Gradskom stadionu u Subotici sve je bilo rešeno u samo dvadesetak minuta. "Golubovi" su poveli u 6. minutu kada je mrežu Sremskomitrovčana glavom zatresao Hrstić, na dodavanje Bugarina.

Osam minuta kasnije, takođe glavom, rezultat poravnava Ivić, da bi u 25. minutu konačnih 2:1 za Spartak bilo delo Bogićevića.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Sremskomitrovčani namučili još jednog superligaša

 

- Prijateljka utakmica:

Spartak Ždrepčeva krv (Subotivca) : Radnički (Sremska Mitrovica) 2:1 (2:1)

Stadion: Gradski stadion u Subotici

Gledalaca: 300

Strelci: Hrstić u 6. i Bogićević u 25. minutu za Spartak; Ivić u 14. minutu za Radnički

Spartak (Subotica): Manojlović, Miodragović, Kerkez, Tanasijević, Bugarin, Bogićević, Đurasović, Mijić, Todoroski, Hrstić, Rošević. Igrali su još: Vulić, Dulić, Tošeski, Đurasović, Jocić, Kvaku, Kolins, Bijelović, Vidović, Mabula, Stajković

Radinčki (Sremska Mitrovica): Ostojić, Gajić, Mitrović, Isailović, Cvetković, Ivić, Pius, Đukanović, Srbijanac, Panđen, Abadžija. Igrali još: Dragićević, Radić, Ilić, Milicanović, Peter, Stevanović, Petrović, Ristović, Lukić, Cvetković, Ivković, Bilbija, Brajić

Ostaje da se vidi može li sremskomitrovački Radnički u narednoj sezoni zabeležiti bolje ostvarenje u odnosu na prošlosezonko peto mesto, a dosadašnji kontrolni susreti svakako mogu biti reper za ono što crveno-beli mogu da učine i tokom borbe za bodove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading