MISTERIJA JE REŠENA? Srpski reprezentativac uskoro donosi odluku o nastavku karijere - DUŠAN VLAHOVIĆ se pojavio na treningu ovog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih misterija ovog leta, jeste pitanje gde će karijeru nastaviti srpski reprezentativac.

MISTERIJA JE REŠENA? Srpski reprezentativac uskoro donosi odluku o nastavku karijere - DUŠAN VLAHOVIĆ se pojavio na treningu ovog kluba!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović i ovog leta puni novinske stupce. Mnogo je klubova povezivano sa nekadašnjim golgeterom Partizana, ali se nakon minhenskog Bajerna, Čelsija,..., kao najozbiljniji kandidat za Vlahovićev potpis, pojavio šampion francuske, PSŽ.

 

I dok licitacija oko imena novog Vlahovićevog kluba traje, dvadesettrogodišnji golgeter Juventusa leto provodi radno u Beogradu, a na veliko iznenađenje svih svetskih poznavalaca fudbala, priključio se treninzima ekipe iz srpske prestonice.

Naime, Vlahović trenira sa ekipom Fudbalskog kluba 011 pod dirigentskom palicom trenera Uroša Domazeta.

Sasvim je jasno da reprezentativac Srbije neće u narednoj sezoni nositi dres beogradskog kluba, ali svakako su ljudi iz kluba dolazak Vlahovića iskoristili kao dobar marketinški potez, dok Dušanu treninzi dobro dođu kako bi što spremnije dočekao početak priprema u ekipi čiji će dres nositi u predstojećoj takmičarskoj godini.

Foto: FK 011 Beograd

Dušan Vlahović na treningu FK 011

 

- Dušan Vlahović:

Datum rođenja: 28. jnuar 2000. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: OFK Beograd (Beograd)-mlađe kategorije, Partizan (Beograd), Fiorentina (Italija), Juventus (Italija)

Da podsetimo, ekipa beogradskog 011 prethodne sezone se takmičeila u Prvoj beogradskoj ligi - "grupa A", ali su sezonu okončali na pretposlednjoj 15. poziciji i od jeseni će morati da krenu u borbu za bodove u nižem rangu takmičenja, Međuopštinskoj ligi Beograda - "grupa A".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading