LEVOKRILNI BOMBARDER JE PARAFIRAO UGOVOR: Srpski fudbal dobija novog DRAGANA DŽAJIĆA?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanj je stiglo u redove kluba sa Senjaka.

LEVOKRILNI BOMBARDER JE PARAFIRAO UGOVOR: Srpski fudbal dobija novog DRAGANA DŽAJIĆA?

Foto: RFK Grafičar

Nisu uspeli fudbaleri RFK Grafičara u prethodnoj sezoni da se domognu plasmana u elitni rang srpskog fudbala. U baražu za popunu Superlige Srbije, bolji od "grafosa" bili su fudbaleri surduličkog Radnika, a pulenima trenera Marka Neđića ostaje nada da će naredni pokušaj, biti uspešniji.

 

Nakon serije odlazaka, ljubičasti su obelodanili da su novi članovi kluba postali sedamnaestogodišnji Kanađanin Džošua Taker koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, jedan od najtalentovanijih srpskih štopera Tadija Crnojević, kao i Vladimir Petrović Pižon ofanzivni vezni fudbaler koji stiže iz sremskomitrovačkog Radničkog.

Za sada poslednje pojačanje u redovima RFK Grafičara jeste devetnaestogodišnji Strahinja Stojanović kojeg mnogi smatraju najboljim levim krilom Srpske lige Beograd.

Krase ga prefinjena tehnika, dribling, kao i precizan i razoran udarac.

O novom pojačanju ekipe, trener Marko Neđić je izjavio:

- Strahinja predstavlja pojačanje za Grafičar, posebno što se tiče ofanzivnog dela i efikasnosti. Poznajem ga još iz omladinskog fudbala, gde je bio dobar egzekutor, a i asistent u svakoj ekipi u kojoj je igrao. Tada je bio blizu dolaska u Zvezdu, ali evo, ipak se sada susrećemo u Grafičaru. Verujem u njega i dobiće priliku da se pokaže.

 

- Strahinja Stojanović:

Datum rođenja: 25. jul 2003. godine

Pozicija u timu: levo krilo

Igračka karijera: Rad U-17 (Beograd), Brodarac U-17 (Beograd), Brodarac U-19 (Brodarac), Proleter (Novi Sad), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Železničar (Pančevo), Torlak (Beograd)

Stojanović se obavezao na trogodišnju vernost klubu sa Senjaka, a ljubiteljima najpopularnije igre na svetu ostaje da vide, hoće li srpski fudbal u njemu dobiti novog Dragana Džajića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading