VIŠEGODIŠNJI ŠAMPION MISLI I NA BUDUĆNOST: Nova akvizicija stigla je iz MOSKVE - u narednom periodu nastupaće za mlađe kategorije! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji srpski klub nastavlja sa jačanjem svojih redova, a ovoga puta u pitanju je i zalog za budućnost.

VIŠEGODIŠNJI ŠAMPION MISLI I NA BUDUĆNOST: Nova akvizicija stigla je iz MOSKVE - u narednom periodu nastupaće za mlađe kategorije! (FOTO)

Foto: ŽFK Spartak Subotica

Ekipa subotičkog ŽFK Spartaka 13 godina uzastopno je šampion Srbije i čini se da u dogledno vreme niko neće moći da ugrozi dominaciju subotičkih devojaka.

 

Prethodna sezona protekla je u velikoj borbi za oba trofeja protiv beogradske ŽFK Crvene zvezde, ali su popularne "golubice" po ko zna koji put pokazale svoju dominaciju u srpskom klupskom ženskom fudbalu.

Kako bi ekipa što spremnije dočekala novu sezonu u kojoj pored borbe za domaće trofeje, slede i iskušenja u Ligi šampiona, Subotičanke su ojačale svoju mladu selekciju.

Reč je o Aleksandri Milutinov koja dolazi u Suboticu gde će nastupati za pionirsku-kadetsku selekciju. Iz kluba su poručili da je start priprema zakazan za 17. jul i da se tek mogu očekivati pojačanja u igračkom kadru. 

Foto: ŽFK Spartak Subotica

Aleksandra Milutinov i prvi čovek Subotičanki Zoran Arsić

 

Novosađanke su prethodne sezone u drugom stepenu srpskog ženskog klupskog fudbala ostvarile skor od šest pobeda, jednog remija i 11 poraza i sa ukupno 19 osvojnih bodova uspele su da očuvaju status prvoligaške ekipe.

Prelazak Aleksandre Milutinov u redove Spartaka, veliki je korak u karijeri mlade fudbalerke i u novom klubu će svakako imati veću mogućnost za napredak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading