KATASTROFA: Nevreme koje je juče zahvatilo Srbiju uništavalo sve pred sobom - velika šteta naneta stadionu crveno-belih! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visina materijalne štete, tek će se procenjivati.

KATASTROFA: Nevreme koje je juče zahvatilo Srbiju uništavalo sve pred sobom - velika šteta naneta stadionu crveno-belih! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Nevreme u zahvatilo Srbiju

Fudbalski klub Hajduk iz Čuruga bliži se stogodišnjici postojanja i svi u mestu koje se svojim severnim delom naslanja na Staru Tisu, nadaju se da će veliki jubilej proslaviti kao članovi vojvođasnkog fudbalskog ranga čiji su deo poslednji put bili u sezoni 2018/19.

 

Prethodnu takmičarsku godinu u okviru Druge novosadska lige crveno-beli iz Čuruga okončali su trećoj poziciji sa skorom od 21 pobede, tri remija i četiri poraza, a uz navedeno treba napomenuti da je Hajduk zabeležio i fantastični gol koeficijent 104:32.

Iz svega navedenog, jasno je da bi se sportski kolektiv iz Čuruga već od jeseni mogao uključiti u borbu za sam vrh tabele, šampionsku titulu i plasman u najviši stepen novosadskog fudbala, ali se klub i ceo Čurug u samo nekoliko minuta prethodnog dana, našao pred velikim problemom.

Naime, nakon nekoliko tropskih dana, Srbiju je tokom večeri (četvrtak 13. jul) zahvatilo nevreme praćeno gradom i jakim vetrom koje je nanelo velike štete kako usevima, tako i objektima, a pošteđen nije ostao ni stadion FK Hajduk.

 

Za sada procena štete nije urađena, ali će svakako u Hajduku morati da izdvoje dodatna, neplanirana sredsta kako bi svoj sportski objekat doveli u pređašnje stanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading