TRENER NEĐIĆ DOBIO VELIKOG ADUTA U BORBI ZA TITULU: Vladimir Petrović Pižon stigao na Senjak - sledeća stanica je Superliga Srbije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bombastični transfer "ljubičastih"...

TRENER NEĐIĆ DOBIO VELIKOG ADUTA U BORBI ZA TITULU: Vladimir Petrović Pižon stigao na Senjak - sledeća stanica je Superliga Srbije! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Njegovo ime i prezime, a još više nadimak, dovoljno govore o novoj akviziciji beogradskog RFK Grafičara.

 

Vladimir Petrović Pižon ubuduće će biti deo ekipe sa Senjaka i kako se očekuje, predstavljaće glavnu uzdanicu u borbi za vrh tabele prvoligaškog karavana i plasmana u elitu srpskog klupskog fudbala.

Reč je o dvadesetšestogodišnjm fudbaleru koji igra na poziciji veznog i ofanzivnog veznog fudbalera, a koji u redove "grafosa" stiže iz sremskomitrovačkog Radničkog za koji je u prethodnoj sezoni u okviru Prve lige Srbije zabeležio 14 nastupa i bio strelac jednog pogotka.

Petrović je rođen u Majdanpeku, a tokom bogate igračke karijere stekao je i internacionalno iskustvo nastupima u Češkoj Republici i Severnoj Makedoniji.

 

- Vladimir Petrović:

Datum rođenja: 15. februar 1997. godine

Mesto rođenja: Majdanpek

Pozicija u timu: vezni/ofanzivni vezni fudbaler

Igračka karijera: GFK Jagodina (Jagodina), Prostejov (Češka Republika), Metalac (Gornji Milanovac), Zlatibor (Čajtina), Zemun (Zemun), OFK Žarkovo (Beograd), Sileks Kratovo (Severna Makedonija), Radnički (Sremska Mitrovica)

Dolaskom novog Pižona trener Marko Neđić je dobio veliku uzdanicu u veznom redu ekipe uoči starta nove prvoligaške sezone u kojoj RFK Grafičar zasigurno ima najviše ciljeve i plan svih na Senjaku vezana su za konačni plasman u superligaški karavan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading