STIŽU DOLARI: Partizan realizuje najveći transfer u klupskoj istoriji - pravo bogatstvo dolazi iz Kine!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.07.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli blizu rekordnog transfera u istoriji kluba.

STIŽU DOLARI: Partizan realizuje najveći transfer u klupskoj istoriji - pravo bogatstvo dolazi iz Kine!

Foto: Shutterstock

Fudbaleri Partizana iz Vitojevaca prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Sremske lige okončali su na šestoj poziciji prvenstvene tabele sa skorom od 14 pobeda, četiri remija i 12 poraza, ali je ostvarenje moglo biti znatno bolje da ekipa nije u poslednjih pet prvenstvenih mečeva zabeležila svega jedan remi uz četiri neuspeha.

 

Očekuje se da će crno-beli u predstojećoj takmičarskoj godini probati da ostvare zapaženije rezultate, a svakako svi u Vitojevcima se potajno nadaju plasmanu u viši rang takmičenja, Vojvođanskoj ligi Jug, ali pre toga postoji velika mogućnost da leto 2023. godine bude zlatnim slovima upisano u anale Partizana.

Naime, kako klub prenosi na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, napadač crno-belih Ognjan Damnjanović se nalazi u Kini gde pregovara sa, za sada, neimenovanim klubom, ali ukoliko do dogovora dođe, moguće je da se uskoro u finansijskom smislu ispiše istorija sportskog kolektiva iz mesta u opštini Ruma.

Da podsetimo, Ognjan Damnjanović je iskusni napadač koji iza sebe već ima internacionalnog iskustva, a u Srbiji je nosio opremu klubova koji su se takmičili i u Super i u Prvojligi Srbije. Tri puta je bio šampion Prve lige Srbije i to u sezonama 2015/16 (Napredak Kruševac), 2016/17 (Mačva Šabac) i 2018/19 (TSC Bačka Topola).

Foto: FK Partizan Vitojevci

FK Partizan - sezona 2022/23

 

- Ognjan Damnjanović:

Datum rođenja: 20. april 1985. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Proleter (Novi Sad), Hapoel RamatHašaron (Izrael), Donji Srem (Pećinci), Voždovac (Beograd), Napredak (Kruševac), Mačva (Šabac), TSC (Bačka Topola), Inđija (Inđij), GFK Sloboda (Užice), Sloga (Bogosavac), Mačva 1929 (Bogatić), Partizan (Vitojevci)

Da podsetimo, fudbaleri Partizana se pripremaju za novu sezonu, a redove crno-belih već su napustili Stefan Bogićević i Dražen Babić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading