"DOKLE ĆEŠ TRPETI MALTRETIRANJE TOG NASILNIKA?" Miona dobila PISMO od PORODICE, stigla OŠTRA opomena, Ša pozeleneo od MUKE!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović dobila pismo od svoje porodice!

"DOKLE ĆEŠ TRPETI MALTRETIRANJE TOG NASILNIKA?" Miona dobila PISMO od PORODICE, stigla OŠTRA opomena, Ša pozeleneo od MUKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom čitanja čestitki koje su stigle za Mionu Jovanović, njena baba iskazala je gađenje prema njenoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša.

Aleksić je slušao pomno šta je imala da poruči, a svi učesnici u toku čitanja gledali su upravo u njega, kako bi videli kako će reagovati, dok je on menjao sve boje muke zbog onoga što čuje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović čita pismo od babe

 

Miona je pročitala pismo svoje bake, koja je bila zabrinuta za unuku, te je Nenada Aleksića Ša nazvala nasilnikom, koji je maltretira, a reper je prebledeo u sekundi. 

- Miona, dokle ćeš trpeti maltretiranje? Seti se da imaš roditelje posle pet meseci i kako je njima, brata spomeneš samo kada treba da se zakuneš. Čujem da se plašiš tog nasilnika, budi opuštena, jer ti imaš svoje ljude - pročitala je Miona. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Ne plašim se nikoga, Nenad stoji iza mene, kao i vi - dodala je Miona. 

- Nasilnik, to je pregruba reč, da nije njena porodica u pitanju, nego neko drugi, drugačije bi bilo. To nikome neću da dozvolim da mi govori da sam nasilnik. Poštujem to što je njena porodica - ubacio se Aleksić. 

Ostaje nam da vidimo kako će nakon čitanja pisama Nenad Aleksić Ša reagovati. Poznato je da on ne može da suzdrži svoj bes, ali po svemu sudeći, za sada se dobro drži, jer ga je smirila reakcija njegova devojke. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

06.05.2024 18:55

E Miona, Miona, nemas ni obraza ni mozga! Ovo ti nije dovoljno?….

Ljiljana

07.05.2024 10:56

Miona je emotivna nasilnica!!!🐉🐉🐉