NAJAVLJENO SE I OBISTINILO: Iskusni defanzivac je parafirao ugovor - predstavljaće bedem pred golom šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantičari" su završili veliki posao u letnjem prelaznom roku.

NAJAVLJENO SE I OBISTINILO: Iskusni defanzivac je parafirao ugovor - predstavljaće bedem pred golom šampiona!

Foto: OFK Beograd

Nakon punih šest sezona fudbaleri OFK Beograda su uspeli da se vrate u drugi stepen srpskog klupskog fudbala, a na osnovu dešavanja u letnjem prelaznom roku, ne bi bilo iznenađenje da u ovo vreme naredne godine, o klubu sa Omladinskog stadiona, govorimo kao novom članu superligaškog karavana.

 

Ono čemu su se pristalice plavo-belih nadale, obistinilo se. Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica i naredne sezone biće udarna snaga kluba sa stare Karaburme, a rukovodstvo "romantičara" je, kao što je pre par dana bilo najavljeno, dovelo i sjajnog defanzivca.

Reč je o tridesetšestogodišnjem Nikoli Vujadinoviću, fudbaleru bogatog internacionalnog iskustva koji na Omladinski stadion stiže nakon šestomesečnog boravka u novosadskoj Mladosti GAT.

Foto: OFK Beograd

Paraf na ugovor - Nikola Vujadinović

 

Nikola Vujadinović:

Datum rođenja: 31. jul 1986. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Rad (Beograd), Zeta (Golubovci), Radnički (Pirot), CSKA Sofija (Bugarska), Udineze (Italija), Alba Julija (Rumunija), Aberdin (Škotska), Javor-Matis (Ivanjica), Šturm Grac (Austrija), Osasuna (Španija), Peking Enterprajsis (Kina), Leh Poznanj (Poljska), Domžale (Slovenija), Sabah (Azerbejdžan), Radnički (Niš), Čukarički (Niš), Mladost GAT (Novi Sad)

Vujadinović je zvanično prvo pojačanje "romantičara" u letnjem prelaznom roku, a svakako se u narednom periodu mogu čekivati i novi potpisi na staroj Karaburmi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading