PUT KOJIM SE RETKO IDE: Kako li će im navijači oprostiti "izdaju"? Čak trojica fudbalera prešla u redove velikog rivala! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

12.07.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi kako će na navedeni transfer reagovati ljubitelji fudbala u Rumi.

PUT KOJIM SE RETKO IDE: Kako li će im navijači oprostiti "izdaju"? Čak trojica fudbalera prešla u redove velikog rivala! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Sloven Ruma

Samo bod je nedostajao ekipi GFK Slovena iz Rume da u prethodnoj takmičarskoj godini stigne do šampionskog pehara i plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina.

 

U okviru Vojvođanske lige Jug, GFK Sloven je sa skorom od 19 pobeda, pet remija i šest poraza, takmičenje okončao na drugom mestu iza inđijskog Železničara i klub će morati da sačeka neku novu priliku kako bi se vratio u treći stepen srpskog klupskog fudbala u kojem je poslednji put egzistirao u sezoni 2008/09.

Kako bi predstojeća 2023/24 sezona bila uspešnija od prethodne, rukovodstvo GFK Slovena je izuzetno aktivno u letnjem prelaznom roku i parafe na ugovore već su stavila sedmorica fudbalera. Golman Branislav Krompić stigao je iz Slobode iz Donjeg Tovarnika. Nakon polusezone provedene u Slogi iz Vognja dres GFL Slovena obukao je Nenad Stojisavljević, dok su Aleksandar Ignjić i Dejan Aleksić u Rumu stigli iz Hajduka iz Divoša, odnosno dobanovačke Budućnosti.

Ipak, posebnu pažnju privukli su transferi Milivoja Marinkovića, Nikole Radovića i Aleksandra Radišića. sva trojica u "Dolinu" stižu iz redova gradskog rivala 1. maja.

 

Milivoje Marinković ima devetnaest godina. Već je bio deo GFK Slovana, a jedan deo fudbalskog školovanja proveo je u beogradskom Partizanu,

Nikola Radović je polaznik omladinske škole Crvene zvezde. Igra na poziciji levog krila, a do sada je nosio opremu lučanske Mladosti i Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Za sada poslednje pojačanje iz redova gradskog rivala, jeste Aleksandar Radišić. Reč je o iskusnom tridesettrogodišnjem fudbaleru koji je tokom dosadašnje karijere nastupao za Donji Srem iz Pećinaca, Dolinu iz padine, Zemun, staropazovački Feniks 1995 i Železničar iz Inđije.

Jasno je da će trojica igrača koja stižu iz redova gradskog rivala, predstavljati velika pojačanja u borbi za vrh tabele i plasman u vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading