JOŠ JEDNA LASTA SLETELA U CRVENO-BELO JATO: Iskusni fudbaler će biti taj tas na vagi koji će CRVENU ZVEZDU odvesti na vrh!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljena je serija pojačanja...

JOŠ JEDNA LASTA SLETELA U CRVENO-BELO JATO: Iskusni fudbaler će biti taj tas na vagi koji će CRVENU ZVEZDU odvesti na vrh!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crene zvezde iz Pavliša prethodnu sezonu u okviru Područne fudbalske lige Pančevo okončali su na 11. poziciji sa ukupno 38 osvojenih bodova, a svi u mestu koje pripada gradu Vršcu, nadaju se da će predstojeća takmičarska godina, biti daleko uspešnija.

 

U tom cilju klub je već angažovao novog šefa stručnog štaba. Crveno-bele će sa klupe u novom prvenstvu predvoditi Srđan Radosavljev, a igrački kadar je do sada pojčan sa četvroticom fudbalera. Potpise na ugovor stavili su Uroš Tadić, Dejan Lazarević, Miloš Trnjanac i Lazar Samardžija 

Pored navedenih, u redove sportskog kolektiva iz Plandišta, stigao je i iskusni Igor Jovanov, Reč je o fudbaleru koji igra na bočnim pozicijama, koji se vraća u crveno-belu ekipu i koji će zasigurno svojim znanjm i iskustvom predstavljati veliko pojčanje u borbi za plasman u vrh tabele PFL Pančevo.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Igor Jovanov, nova akvizicija Crvene zvezde

 

Treba napomenuti da će u nedelju 16. jula crveno-beli odigrati i svoj prvi pripremni susret. U Plandištu na stadionu "Milan Janjić" gostuje prošlosezonski šampion, ekipa BAK-a iz Bele Crkve koja će u novoj sezoni nastupiti u višem rangu takmičenja, Vojvođanskoj ligi Istok.

Meč između Crvene zvezde i BAK-a počinje u 18 časova, a ulaz na stadion za sve ljubitelje fudbala je slobodan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading