"CRVENA ZVEZDA JE OPET U MODI": Dvoje povratnika opet u crveno-belom!

Autor:

Sport

28.06.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za letnji prelazni rok.

"CRVENA ZVEZDA JE OPET U MODI": Dvoje povratnika opet u crveno-belom!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Pred crveno-belima je leto u kojem će se na svim poljima izvršiti određene izmene, plasman i donji deo tabele, gde je borba za opstanak bila jako blizu je situacija koja je poslužila kao "žuti karton".

Republika

Tim iz Pavliša je u nedavno završenoj sezoni sakupio 38 bodova, što je bilo dovoljno za 11. poziciju na tabeli. Ekipa je jedno vreme bila u "kombinaciji" za opstanak, ali je se izvukla sa dva trijumfa u poslednja tri prvenstvena kola. Odmah nakon završene takmičarske godine, uprava je krenula sa određenim aktivnostima.

Sezonu na klupi crveno-belih je završio Dragan Babić, ali će u sledeću takmičarsku godinu tim ući sa novim šefom stručnog štaba. Babić je zbog zdravstvenih razloga odlučio da se povuče sa te funkcije, a odlučeno je da će njega naslediti Srđan Radosavljev.

Radosavljev je već sa upravom dogovorio plan za predstojeći period, pre svega određen je datum za početak priprema koje su zakazane za 9. jul. Do početka nove sezone ekipa će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica koje su već utanačene.

Novi trener crveno-belih je sa upravom sagledao igrački kadar, nakon čega se krenulo sa jačanjem istog. Prvi novajlija u redovima Crvene zvezde je Dejan Lazarević (27) koji se posle osam godina rastaje sa ekipom Sloge iz Plandišta, u karijeri je bio i član OFK Vršca, a aktivan je i na parketu gde brani boje KMF Foruma.

Uroš Tadić (29) će posle određenog perioda u redovima Sloge iz Plandišta opet obući crveno-beli dres. Reč je o odličnom štoperu i bivšem kapitenu Crvene zvezde koje je kroz karijeru branio boje velikog broja klubova. 

U predstojećim danima će sigurno biti još novosti u vezi letnjeg prelaznog roka u Pavlišu, isti je otvoren sa dva nova lica u igračkom kadru, ali isto tako se može desiti da bude i određenih odlazaka.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading