AVRIL LAVINJ KONAČNO PROGOVORILA O DVOJNICI! Posle 20 godina pevačica otkrila ISTINU!

Autor:

Zabava

17.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sredinom 2003. godine šuškalo se da je pankerka angažovala izvesnu Melisu da je odmeni.

AVRIL LAVINJ KONAČNO PROGOVORILA O DVOJNICI! Posle 20 godina pevačica otkrila ISTINU!

Foto: Ap photo

Popularna pevačica Avril Lavinj progovorila je o teorijama zavere da je angažovala dvojnicu, koje su svojevremeno kružile. Sredinom 2003. godine kružile su priče da je na vrhuncu karijere odlučila da angažuje dvojnicu, izvesnu Melisu. Ova priča Avril prati godinama, a pankerka je dve decenije kasnije konačno progovorila o ovome.

Nakon objavljivanja albuma "Let Go" Avril je navodno angažovala Melisu da je odmeni, a sada pevačica kaže da su joj sve ove priče smešne.

Mislim, meni je to jednostavno presmešno. S jedne strane, jedni kažu: "O, moj Bože, izgledaš potpuno isto. Nisi ostarila ni dan", a drugi ljudi onda govore da postoji teorija zavere da to nisam ja - rekla je Avril i dodala da je to glupost.

 

 

Ipak, ona nije želela da pravi dramu oko ovoga, te je sve gledala sa pozitivnije strane.

- Iskreno, nije to tako loše. Moglo je biti i gore, zar ne? Mislim da sam dobila dobru reklamu. Ne osećam to kao nešto negativno. Nije ništa jezivo - rekla je pevačica u podkastu "Call Her Daddy".

Ova bizarna teorija pojavila se početkom ovog veka, a kao razlog navedeno je da je Avril iscrpljena zbog slave i popularnosti. Neki su otišli korak dalje, te misle da je pevačica preminula između albuma "Let Go" iz 2002. i "Under My Skin" iz 2004. godine, a da su je posle toga zamenili Melisom.

Teoretičari zavera su pre nekoliko godina ponovo pokrenuli ovu temu na tadašnjem Tviteru (sadašnji X), te su želeli da ovu temu potkrepe dokazima koji su se bazirali na promeni njenog izgleda kroz godine, kao i tetovaži na kojoj je izgledalo da piše Melisa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading