PLANOVI SU VELIKI ZA SLEDEĆU SEZONU: Borac je na startu transfer pijace promovisao čak pet igrača!

Autor:

Sport

28.06.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava ne želi da oformi igrački kadar što pre.

PLANOVI SU VELIKI ZA SLEDEĆU SEZONU: Borac je na startu transfer pijace promovisao čak pet igrača!

Foto: FK Borac Gornji Katun

Dve godine je ekipa Borca bila u samom vrhu tabele, ali plasman u viši rang je i dalje nedosanjani san. 

Republika

Tim iz Gornjeg Katuna je takmičarsku 2021/2022 godinu završio na drugoj poziciji na tabeli, sa samo jednim bodom zaostatka za šampionom i sada već novim članom Prve rasinske okružne lige. U nedavno završenoj sezoni Borac je prvi deo prvenstva završio sa titulom jesenjeg prvaka, ali je zbog nešto slabijih rezultata u nastavku ostao bez plasmana u viši rang.

Sezonu 2022/2023 Borac je završio na petoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 52, učinak tokom proleća je bio jako slab, samo 20 osvojenih bodova dovelo je do propuštanja samog vrha tabele, pa čak put ka sredini iste. Uprava kluba je rešila da se "treća sreća" iskoristi na pravi način i već je počela sa sklapanjem igračkog kadra.

Mihajlo Živić (34) će u predstojećem periodu biti "jedinica" Borca, u prethodnom periodu je branio boje Mladosti iz Donjeg Katuna, gde je bio jedan od najboljih pojedinaca. 

Dušan Dinić (26) je proteklih godinu dana branio boje Donje Mutnice na štoperskoj poziciji, u karijeri je nastupao i za klubove u višim rangovima, između ostalog igrao je za Slogu (Donje Vidovo), Borac (Bošnjane), Bukovik, Juhor (Obrež) i Jedinstvo iz Paraćina.

Milan Cvetković (23), igra na poziciji napadača i predstavlja trećeg novajliju u redovima Borca, u prethodnom periodu je nastupao za 13. April iz Lomnice, a karijeru je započeo u Kruševici. 

Nikola Stojadinović će u predstojećem periodu biti zadužen za "vezivanje" napadača sa golom, već duži period je član Borca, ali je zbog perioda provedenog u Beogradu bio sprečen da igra za tim iz Gornjem Katuna, sada se vraća i spreman je da pomogne ekipi da se izbori za viši rang.

Darko Živić (37), igra na poziciji centralnog veznog i posle određenog perioda se vraća u matični klub, nakon nekoliko godina u kojima se posvetio igranju futsala za ekipu KMF Temnića.

Iz kluba su povodom prvih aktivnosti u letnjem prelaznom roku, za naš portal poručili:

- Dve godine zaredom nam je izmakao viši rang zamalo, svi se u klubu nadamo da ćemo uspeti preko "treće sreće" da ostvarimo cilj i da se plasiramo u Prvu rasinsku okružnu ligu. Iz toga razloga smo krenuli sa jačanjem igračkog kadra odmah na startu prelaznog roka, bi se što bolje uigrali. 

Bio je fudbalski klub iz Gornjeg Katuna dva puta jako blizu plasmana u viši rang, ali oba puta je falilo "nešto" da bi se isti ostvario. Sada se svi nadaju da će to "nešto" stići na red i da će velikim radom tokom letnjih priprema sezona krenuti, a i završiti na pravi način.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading