DETE CRVENE ZVEZDE PARAFIRALO UGOVOR: Talenat je pokazao u redovima Grafičara, a sada stiže na veliku scenu - ponovo će nositi opremu crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.06.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli jačaju svoje redove uoči starta nove sezone.

DETE CRVENE ZVEZDE PARAFIRALO UGOVOR: Talenat je pokazao u redovima Grafičara, a sada stiže na veliku scenu - ponovo će nositi opremu crveno-belih boja!

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde prethodnu sezonu u okviru Vojvođanske lige Istok okončali su na liderskoj poziciji sa skorom od 21 pobede, pet remija i četiri poraza i uz šampionski pehar obezbedili su, nakon godinu dana odsustva, povratak u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana.

 

Po okončanju takmičenja, trener Jevto Jarčević je napustio kormilo Kikinđana, a rukovodstvo kluba je za njegovog naslednika imenovalo Vladimira Šponju, a s obzirom da viši rang takmičenja iziskuje daleko veća iskušenja, crveno-beli su započeli i jačanje igračkog kadra.

Prvo pojačanje Kikinđana, jeste Veljko Lolić.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem veznom fudbaleru koji je prethodne sezone nastupao u redovima omladinskog tima beogradskog RFK Grafičara.

Mladi Novosađanin je fudbalom počeo da se bavi u redovima Mladosti iz Bačkog Jarka, a zatim je prešao u redove Vojvodine iz koje je sa nepunih 15 godina prešao u Crvenu zvezdu u kojoj je nastupao za U-17 i U-19 selekciju.

Foto: OFK Kikinda

Mladi fudbaler je predstavljen u novom klubu

 

- Veljko Lolić:

Datum rođenja: 2. mart 2004. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Mladost (Bački Jarak)-mlađe kategorije, Vojvodina U-15 (Novi Sad), Vojvodina U-17 (Novi Sad), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd)

U Kikindi se od mladog fudbalera mnogo očekuje, a istovremeno je i Lolić odabrao kikindske crveno-bele kao dobru "odskočnu dasku" za dalji napredak u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading