SVAKI MEČ JE SADA "FINALE": Jako uzbudljiv finiš sezone je pred nama - Bačinac dočekuje Bele Orlove!

Autor:

Sport

10.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin ima ambicije za najviši plasman.

SVAKI MEČ JE SADA "FINALE": Jako uzbudljiv finiš sezone je pred nama - Bačinac dočekuje Bele Orlove!

Foto: FK Bačinac

U okviru 17. kola Jaseničke opštinske lige ekipa Baličevca ugostiće sastav Belih Orlova iz Pridvorice, meč se igra u nedelju, 12. maja sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin je protekle nedelje uspeo da savlada tadašnjeg lidera, i da se tako uključi u borbu za najviši plasman za finiš sezone. Razlika između prva tri mesta na tabeli je samo dva boda, Bačinac je trenutno na trećem mestu sa najboljom formom od svih rivala u ligi (pet vezanih trijumfa).

Što se tiče utakmica pred svojim navijačima ove sezone, sastav Bačinca je na osam mečeva zabeležio isto toliko trijumfa, uz gol razliku 18:5. Uprava nedeljnog domaćina je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavila:

- Izuzetno teška utakmica nas očekuje, u borbi smo za viši rang pa je svaki meč "finale". Trener Dragan Barnić je sa igračima zaista odradio odličan posao u proteklih par kola, publika oko terena nam daje dodatnu snagu da se borimo i nadamo se najboljem. 

Republika

Foto: FK Glavaš Glibovac

Borba za najviši plasman se nastavlja

Sastav iz Pridvorice se trenutno sa 20 osvojenih bodova nalazi na četvrtom mestu u ligi, tim je udaljen od borbe za viši rang, pa igra bez nekog prevelikog opeterećenja. Na poslednja dva ligaška meča ekipa ne zna za bodove, pa je sigurno jedan od ciljeva da se što pre prekine ova negativna serija.

Na dosadašnjih osam gostovanja, Beli Orlovi su uspeli da osvoje deset bodova, imajući u vidu da sada idu na noge najboljem domaćinu u ligi, može se očekivati jako uzbudljiv i zanimljiv meč.

Baličevac - Beli Orlovi (Pridvorice)

Nedelja, 12. maj od 16.30

Teren Baličevca

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading