TRANSFER BOMBA: Reprezentativac se vraća u Srbiju? Već se slikao u dresu novog kluba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.06.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

TRANSFER BOMBA: Reprezentativac se vraća u Srbiju? Već se slikao u dresu novog kluba! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Sezona 2022/23 za fudbalere Loznice bila je neuspešna. Zeleno-beli su takmičenje u okviru Prve lige Srbije okončali na petoj poziciji plej-aut faze sa skorom od deset pobeda, 11 remija i 16 poraza i od jeseni će morati da krenu u žetvu bodova u okviru Srpske lige Zapad u kojoj su poslednji put egzistirali u sezoni 2019/20.

 

Ekipa je već započela pripreme za novu sezonu pod dirigentskom palicom trenera Aleksandra Janjića, a treningu kluba prisustvovao je i srpski reprezentativac i aktuelni član španskog Hetafea, Nemanja Maksimović.

Maksimović je rođen u Banji Koviljači, a kao dete, nakon prvih fudbalskih koraka koje je načinio u ekipi Gučeva iz rodnog mesta, proveo je upravo u lozničkom klubu, pre nego što je školovanje nastavio u redovima Crvene zvezde.

Srpski reprezentativac koji se i tokom ovog leta pominjao kao potencijalno pojačanje srpskog fudbalskog šampiona, ipak je odlučio da umesto crveno-belog dresa, obuče opremu zeleno-belih boja, a navedeni "istorijski trenutak" ovekovečio je Goran Petrović (Instagram nalog: gogo.x10).

 

- Nemanja Maksimović:

Datum rođenja: 26. januar 1995. godine

Mesto rođenja: Banja Koviljača

Pozicija u timu: centralni vezni

Igračka karijera: Gučevo (Banja Koviljača)-mlađe kategorije, Omladinac (Loznica)-mlađe kategorije, Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, Verona (Italija)-mlađe kaegorije, Domžale (Slovenija)-mlađe kategorije, Domžale (Slovenija), Astana (Kazahstan), Valensija (Španija), Hetafe (Španija)

Reprezentativna karijera: Srbija (44 utakmice / 0 golova)

Poseta srpskog reprezentativca treningu Loznice svakako će značiti i momcima koji trenutno nose zeleno-beli dres, a ostaje da se vidi u kom rangu takmičenja će loznički klub naredne jeseni uzeti učešće. Za sada je to srpskoligaški karavan, ali...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading