NEKADAŠNJI BOMBARDER IZ HUMSKE PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Ciljevi su jasno proklamovani - prioritet je šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.06.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Gornjoj varoši je okrenut novi list.

NEKADAŠNJI BOMBARDER IZ HUMSKE PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Ciljevi su jasno proklamovani - prioritet je šampionski pehar!

Foto: FK Zemun

Kao što je već i najavljeno, Fudbalski klub Zemun je predstavio novog šefa stručnog štaba za sezonu 2023/24 kroz koju će plavo-zeleni, u okviru Srpske lige Beograd, pokušati da stignu do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Od ponedeljka 26. juna i zvanično je Nikola Drinčić preuzeo kormilo kluba iz Gornje varoši. Čelnici Zemuna predvođeni predsednikom Gavrilom Kovačevićem postavili su visoke ambicije pred novog šefa stručnog štaba. Cilj je isti kao prošle sezone prvo mesto i povratak u Prvu ligu Srbije.

Tridesetosmogodišnji stručnjak smatra se jednim od najperspektivnijih trenera, a tokom prethodne sezone predvodio je ekipu Omladinca iz Novih Banovaca, ali je nakon susreta 17. kola vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana i poraza od kulskog Hajduka 1912, podneo neopozivu ostavku i napusio Novobanovčane.

Republika

Foto: Instsgram.com/ultrasgrupesrbijaa

Navijači imaju velika nadanja od predstojeće sezone

 

Nikola Drinčić:

Datum rođenja: 7. septembar 1984. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Spartak (Subotica), Partizan (Beograd), Banat (Zrenjanin), Gaziantep (Turska), Amkar Perm (Rusija), Spartak Moskva (Rusija), Krasnodar (Rusija), Makabi Haifa (Izrael), Rad (Beograd), Čukarički (Beograd), Radnički (Niš), Vojvodina (Novi Sad)

Reprezentacija: Crna Gora 32 utakmice / 3 gola

Rukovodstvo kluba je novom treneru poželelo mnogo uspeha uz nadu da će i u Gornjoj varoši biti uspešan kao što je bio kao fudbaler mnogih klubova u Srbiji i inostranstvu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading