TRANSFER KARIJERE: Nekadašnji izdanak Zvezdine fudbalske škole, seli se u Španiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.06.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne...

TRANSFER KARIJERE: Nekadašnji izdanak Zvezdine fudbalske škole, seli se u Španiju!

Foto: Instagram.com/xerezdeportivofc

Fudbaleri Zemuna nisu uspeli u tek okončanoj sezoni beogradske grupe srpskoligaškog karavana da izbore plasman u vipi rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, ali dobre partije prvotimaca plavo-zelenih nisu promakle ni inostranim emisarima.

 

Zahvaljujući odličnoj sezoni u dresu kluba iz Gornje varoši, dvadesetogodišnji fudbaler, koji može odgovoriti zadacima i u samom špicu, ali i po krilnim pozicijama, dobio je priliku da svoj talenat prikaže i na Pirinejskom poluostrvu.

Reč je o Mihajlu Mikanu, izdanku fudbalske škole Crvene zvezde, koji će od naredne jeseni nastupati za ekipu Herez Deportiva, kluba iz grada koji se nalazi na obalama Atlantskog okeana.

- Mihajlo Mikan:

Datum rođenja: 4. mart 2003. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Voždovac (Beograd), Radnički (Sremska Mitrovica), Zemun /Zemun)

 

Ekipa Herez Deportiva prethodne sezone nije uspela da izbori opstanak u četvrtom rangu španskog fudbala i vraća se u takmičenje u kojem su poslednji put igrali u sezoni 2017/18. Treba napomenti da je reč o sportskom kolektivu koje je pre samo jedne decenije bio deo osmog takmičarskog ranga i evidentno je da se u mestu Herez de la Frontera mnogo ulaže kako bi klub zauzeo svoju poziciju u okviru španskog fudbala.

Mihajlo Mikan je potpisao ugovor na 1+1 godinu i ostaje da se vidi hoće li iskoristiti pruženu priliku i nastupe u plavo-beloj sportskoj opremi iskoristiti za neki novi transfer u okviru španskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading