TRANSFER BOMBA: Štoper bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor - polako se sklapa šampionski mozaik! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užurbano se radi na jačanju igračkog kadra za predstojeću takmičarsku sezonu.

TRANSFER BOMBA: Štoper bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor - polako se sklapa šampionski mozaik! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri kruševačkog Jedinstva 1936 prethodnu sezonu u okviru Zone Zapad okončali su sa skorom od 23 pobede, tri remija i dva poraza, što je sa 72 osvojena boda bilo dovoljno za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Istok.

 

Događanja u letnjoj pauzi pokazju da se kruševački, sada već, srpskoligaš, neće zadovoljiti učešćem u trećem stepenu fudbalskog takmičenja, a u cilju što boljih nastupa u višem rangu ekipa je već angažovala novog šefa stručnog štaba Ivana Radivojevića, kao i desnog beka Nemanju Milosavljevića, a sada je paraf na ugovor stavio i iskusni Radosav Aleksić.

Reč je o fudbaleru koji u svojim nogama ima stotinak prvoligaških mečeva, ali i igraču koji je punih osam godina sticao i internacionalno iskustvo nastupajući za klubove u Bosni i Hercegvini i Uzbekistanu.

Aleksić je fudbalom počeo da se bavi u redovima Napretka, a 2012. godine se preselio u Bosnu i Hercegovinu u kojoj je leta 2014. godine stigao i do šampionskog pehara nastupajući za Zrinjski iz Mostara.

Pre povratka u rodni Kruševac, godinu dana nosio je opremu uzbekistanskog Andijana

 

- Radosav Aleksić:

Datum rođenja: 6. mart 1986. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Napredak (Kruševac), Kopaonik (Brus), Radnički 1923 (Kragujevac), Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Zrinjski Mostar (Bosna i Hercegovina), Travnik (Bosna i Hercegovina), Krupa (Bosna i Hercegovina), Radnik Bijeljina (Bosna i Hercegovina), Andijan (Uzbekistan), Trayal (Kruševac)

Aleksić će svojim iskustvom sigurno doprineti jačanju defanzivnog bedema ekipe, a kao što je već rečeno, već okončani letnji transferi govore u prilog činjenici da kruševački klub ima velike ambicije i u predstojećem takmičenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading