ŠAMPION PALI MOTORE: Kratak junski odmor se privodi kraju - "romantičari" prvog dana meseca jula kreću u pohod ka eliti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da oživi i stara Karaburma.

ŠAMPION PALI MOTORE: Kratak junski odmor se privodi kraju - "romantičari" prvog dana meseca jula kreću u pohod ka eliti!

Foto: OFK Beograd

Vreme slavlja je okončano. Trofej je već našao svoje mesto u bogatim vitrinama kluba, a pripreme za novu sezonu uskoro počinju.

 

Fudbaleri OFK Beograda nakon godina tavorenja u srpskoligaškoj konkurenciji, prethodne zime, dolaskom kompletno nove uprave koja je u redove kluba sa Omladinskog stadiona dovela iskusnog trenera Simu Krunića i nekolicinu prekaljenih asova srpskog fudbala, pre svega Andriju Kaluđerovića, Milana Smiljanića i Filipa Kasalicu, ostvarili su plan koji predstavlja samo prvi korak ka povratku sportskog giganta u vrh srpskog fudbala.

Pre tačno dvadeset dana "romantičari" su trebali da odigraju svoj poslednji duel u sezni 2022/23. Tog 3. juna na Omladinskom stadionu je trebala da gostuje ekipa BSK Borče, ali s obzirom da se gosti nisu pojavili na terenu, susret je registrovan službenim rezltatom 3:0 u korist OFK Beograda, čime je i zvanično titula stigla na staru Karaburmu,

Kratak junski odmor se privodi kraju i ekipa OFK Beograda će uskoro ponovo da se nađe na terenu.

"Romantičari" će se okupiti u subotu 1. jula kada če i zvanično početi pripreme za sezonu 2023/24.

Foto: OFK Beograd

Pohod ka eliti, počinje

 

Pred plavo-belima je izuzetno teška sezona. Želje navijača su usmerene ka samom vrhu tabele i plasmanu u elitni rang takmičenja već na proleće naredne godine, a za tako nešto neophodna su i pojačanja. Na tome će rukovodstvo kluba morati ozbiljno da radi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading