TRANSFER BOMBA: Ambicije su jasno proklamovane - najveće ime u istoriji kluba preuzelo trenersko kormilo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.06.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je najuspešnija sezona u istoriji kluba, a očekivanja od naredne, nisu ništa manja.

TRANSFER BOMBA: Ambicije su jasno proklamovane - najveće ime u istoriji kluba preuzelo trenersko kormilo!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Ekipa OFK Budućnosti iz Dudovice prethodnu sezonu u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" okončali su na liderskoj poziciji, čime su uz šampionski pehar, obezbedili i plasman u viši rang takmičenja, Beogradsku zonu.

 

Uz navedeno, sportski kolektiv iz Dudovice je u svoje vitrine uneo i trofej namenjen pobedniku Kupa FSO Lazarevca. U velikom finalu, rezultatom 2:1 savladana je ekipa Radničkog iz Rudovca, čime se klub u sezoni 2022/23 okitio Duplom krunom.

Rukovodstvo OFK Budućnosti ne želi da stane ne navedenim ostvarenjima i užurbano radi na jačanju svih segmenata kluba, a poslednja dešavanja jasno pokazuju da i u okviru zonskog ranga takmičenja sastava iz Dudovice ima velike ambicije:

- Održan je trilateralni sastanak na kome je pao dogovor da novi šef stručnog štaba budućeg zonaša iz Dudovice bude čovek koji je, posle Laze Tasić (nekadašnji prvotimac Crvene zvezde), najveće trenersko ime u sedamdesetjednogodišnjoj istoriji kluba. Jednostavno, Dragan Grčić - stoji u klupskom saopštenju, a zatim se i dodaje:

- O njegovom trenerskom znanju i uspesima iluzorno je trošiti reči! Čak i fudbalski laici su upoznati sa likom i delom ovog velikog trenera. Dragane, dobrodošao.

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Istorijska 2022/23 sezona

 

Istovremeno, klupsko rukovodstvo ne zaboravlja ni čoveka koji je tokom nedavno okončane sezone doneo najveće ostvarenje u istoriji kluba, Branka Aškovića. Uz zahvalnost za sve što je učinio za OFK Budućnost, na sastanku kojm su prisustvovali sportski direktor Miča Milošević, novi šef stručnog štaba Dragan Grčić i dosadašnji trener, odlučeno je da u narednom periodu Ašković u narednoj sezoni obavlja funkciju prvog trenera seniorskog sastava.

Jasno je da se u Dudovici zonski rang takmičenja neće igrati samo jedno leto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading