(NE)OČEKIVANO: Povratak u matični klub - od njega će se mnogo očekivati u narednoj sezoni! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je doneta. Sledi povratak nekadašnjim klupskim načelima.

(NE)OČEKIVANO: Povratak u matični klub - od njega će se mnogo očekivati u narednoj sezoni! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri beogradskog Rada prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije okončali su na poslednjoj poziciji sa svega 30 osvojenih bodova.

 

Popularni "građevinari" zabeležili su skor od svega pet pobeda, 15 remija i 17 poraza i od jeseni će nakon gotovo pola veka ponovo biti deo beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

Usled svega navedenog, klub je odlučio da se vrati svojim nekadašnjim načelima i razvoju omaldinske škole koja je decenijama unazad stvarala igrače za prvi tim, a mnogi od njih su napravili i zavidne internacionalne karijere. Tim povodom, na mesto šefa stručnog štaba doveden je Đorđe Čotra, a mladom tridesetdevetogodišnjem treneru pomagaće nekadašnji fudbaler kluba sa Banjice, Miloš Tanović.

Pored zaduženja u stručnom štabu seniorskog sastava "građevinara", Tanović će kao trener predvoditi generaciju mladih Radovih fudbalera, rođenih 2012. godine.

 

- Miloš Tanović:

Datum rođenja: 19. maj 1996. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igrački kadar: Rad U-19 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), BASK (Beograd), Dunav (Stari Banovci), Budućnost (Dobanovci), Radnički (Nova Pazova), Rad (Beograd), Omladinac (Novi Banovci)

Poptuno je jasno da je na stadionu "Kralj Petar I" izvršen potpuni zaokret i klub će pokušati da sa svojom decom stane na noge i da se u dogledno vreme vrati na stare staze uspeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading