ZAVET ĆUTANJA: Stigao je kao najveće pojačanje, a odlazi na mala vrata - iskusni fudbaler napušta srpsku Atinu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja su bila velika...

ZAVET ĆUTANJA: Stigao je kao najveće pojačanje, a odlazi na mala vrata - iskusni fudbaler napušta srpsku Atinu!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Mnogi su očekivali da će ekipa RFK Novog Sada 1921 uspeti da se kroz plej-of fazu Prve lige Srbije, domogne baraž mečeva za popunu elitnog ranga srpskog fudbala, a time možda i povratka u superligašku konkurenciju, prvi put nakon više od pola veka, ali do toga ipak nije došlo.

 

Predstojeća sezona donosi i novu šansu "kanarincima" da stignu do željenog ostvarenja, ali kako trenutno stoje stvari, Novosađani će od jeseni u takmičenje ući bez pomoći iskusnog fudbalera.

Prethodnog leta Vladan Milosavljev je na "Detelinaru" stigao kao jedno od najvećih pojačanja, ali su ga povrede omele da sjajne partije u dresu prvoligaša iz Inđije, ponovi i opremi "kanarinaca".

Jednogodišnji ugovor uskoro ističe, a kako Milosavljev navodi, produžetka saradnje očigledno neće biti:

- Ugovor traje još 11 dana, a niko me nije kontaktirao od završetka prvenstva. Očekujem nove izazove, verujem da mogu još mnogo da pružim, pogotovo što sam sada zdrav i spreman kao zapeta puška. Iskoristio sam odmor da se dobro pripremim - istakao je iskusni fudbaler za "Sportski žurnal".

Foto: RFK Novi Sad 1921

Sledi nova stranica u bogatoj karijeri - Vladan Milosavljev

 

- Vladan Milosavljev:

Datum rođenja: 1. februar 1987. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Rad (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Vardar Skoplje (Severna Makedonija), Hajduk (Kula), Karvina (Češka Republika), Viktorija Žižkov (Češka Republika), Banjik Ostrava (Češka Republika), Levadiakos (Grčka), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), OFI Krit (Grčka), Apolon Pantou (Grčka), Trikala (Grčka), Luftetari (Albanija), Tjumen (Rusija), Inđija (Inđija), Kolubara (Lazarevac), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Jasno je da će putevi novosadskog kluba i Milosavljeva, razilaze. Ostaje da se vidi gde će tridesetšestogodišnji krilni fudbaler nastaviti svoju bogatu igračku karijeru tokom koje je nastupao i u Severnoj Makedoniji, Češkoj Republici, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Albaniji i Rusiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading