(NE)OČEKIVANO: Stojković iznenada napustio kormilo - poznato je gde nastavlja karijeru, ali i ime njegovog naslednika na klupi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion u novu sezonu ulazi sa novim šefom stručnog štaba.

(NE)OČEKIVANO: Stojković iznenada napustio kormilo - poznato je gde nastavlja karijeru, ali i ime njegovog naslednika na klupi!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri PKB-a iz Padinske skele sezonu 2022/23 okončali su trijumfalno u okviru zonskog ranga beogradskog fudbala čime su pored trofeja obezbedili i plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Beograd.

 

Popularne "mlekadžije" zabeležile su skor od 22 pobede, šest remija i dva poraza i kao prvoplasirana ekipa četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala, zajedno sa drugoplasiranim GSP Polet Dorćolom, od jeseni kreću u borbu za srpskoligaške bodove.

Ekipu iz Padinske skele do povratka u srpskoligaški karavan nakon pune decenije, doveo je trener Bojan Stojković, ali on neće imati priliku da "mlekadžije" predvodi kroz buru trećeg stepena takmičenja. Kako nam je u razgovoru za portal "Republika.rs" istakao Stojković, usled želje za fudbalskim usavršavanjem i sticanjem trenerske "A licence", dosadašnji trener "mlekadžija" ne može maksimalno da se posveti vođenju ekipe u višem rangu takmičenja i dogovoreno je da PKB u novi šampionat krene sa nekadašnjim trenerom Milanom Perićem kojem će pomogati dosadašnji pomoćni trener Nemanja Zlatković.

Foto: Instagram.com/FK PKB Padinska skela

Ovako se u Skeli slavio plasman u Srpsku ligu nakon pune decenije

 

Istovremeno je potvrđeno da će Bojan Stojković i u narednoj sezoni ostati u zonskom rangu takmičenja, s obzirom da je postigao dogovor sa ekipom Komgrapa koja je u tek okončanoj sezoni zauzela devetu poziciju sa skorom od 11 pobeda, pet remija i 14 poraza. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading