TAJNA JE OTKRIVENA: Prestonički klub obelodanio vrednost ugovora novog šefa stručnog štaba - evo koliko će zaraditi u predstojećoj sezoni! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.06.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je otkrio najstrože čuvanu tajnu...

TAJNA JE OTKRIVENA: Prestonički klub obelodanio vrednost ugovora novog šefa stručnog štaba - evo koliko će zaraditi u predstojećoj sezoni! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Fudbaleri beogradskog Rekreativa 011 sezonu 2022/23 u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončali su na devetoj poziciji sa ukupno 33 osvojena boda.

 

Ekipa je zabeležila skor od deset pobeda, tri remija i 11 poraza i sa navedenim ostvarenjem bili su daleko od borbe za vrh tabele i plasmana u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A" u koju se plasirala ekipa Bežanije koja je u odnosu na Rekreativo 011 osvojila 27 bodova više.

Kako je Rekreativo 011 na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio, u narednu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba, a trenersku palicu preuzeće Boca Stojanović.

Nakon sklapanja dogovora vezanog za novog trenera, organizovana je i proslava u jednom od prestoničkih restorana, a tokom proslave, možda i nehotice, obelodanjena je i visina ugovora novog trenera.

Foto: Instagram.com/FK Rekreativo 011

Novac na gomili

 

Ostaje da se vidi hoće li prestonički klub u sezoni 2023/24 uspeti da ostvari zapaženije rezultate, a možda i da po prvi put u svojoj istoriji stigne do višeg takmičarskog ranga, Prve beogradske lige - "grupa A".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading