GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Mladi fudbaler na ceni - iz Grafičara pravo u Ligu šampiona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.06.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OSaje da se vidi hoće li transfer biti i realizovan.

GDE IMA DIMA, IMA I VATRE: Mladi fudbaler na ceni - iz Grafičara pravo u Ligu šampiona! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara nisu uspeli kroz tek okončanu sezonu da se domognu srpske fudbalske elite. U ligaškom delu Prve lige Srbije zauzeli su treću poziciju na tabeli, dok su u dvomeču paraža poraženi od surduličkog Radnika, pa će novu priliku za istorijsko ostvarenje morati da traže u novoj 2023/24 sezoni.

 

I pored navedenog, veliki broj pulena trenera Marka Neđića svojim igrama privukao je pažnju menadžera, a jedan od onih o kojima se poslednje vreme naširoko pripoveda, jeste sedamnaestogodišnji vezista Jovan Šljivić.

Šljivić je u sezoni 2022/23 noseći ljubičasti dres kluba sa Senjaka, zabeležio 12 nastupa i bio strelac četiri pogotka, a zabeležio je i tri asistencije, Posebno se istakao u okviru drugog prvenstvenog kola, kada je na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" u pobedi svog kluba nad Loznicom rezultatom 5:1, učestvovao sa dva pogotka.

Kako se nezvanično saznaje, za usluge mladog fudbalera interesovanje je pokazala ekipa TSC-a iz Bačke Topole koja će predstavljati srpski fudbal u kvalifikacijama za Ligu šampiona kao vicešampion superligaškog karavana.

 

- Jovan Šljivić:

Datum rođenja: 14. oktobar 2005. g.

Mesto rođenja: Kruševac

Pozicija  timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Crvena zvezda U-15 (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd)

Ulinak u sezoni 2022/23: 12 utakmica / 4 gola

Treba napomenuti da Šljivić ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom i ostaje da se vidi da li će klub sa beogradske "Marakane" želeti da prepusti mladog i talentovanog fudbalera najvećem prošlosezonskom konkurentu.

Takođe se mora naglasiti da Jovan Šljivić u prolećnom delu šampionata nije zabeležio niti jedan nastup za ekipu trenera Marka Neđića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading