PODRHTAVA FUDBALSKA SRBIJA: Povratak sa Apenina - napadač bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.06.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja je nastavljena.

PODRHTAVA FUDBALSKA SRBIJA: Povratak sa Apenina - napadač bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor!

Foto: Starsport

Fudbaleri gornjimilanovačkog Metalca iza sebe imaju razočaravajuću sezonu u okviru Prve lige Srbije. Tek u samom finišu takmičenja obezbedili su opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, a shodno navedenom rukovodstvo je već prionulo na posao kako bi se osvežio i pojačao igrački kadar uoči sezone u kojoj je cilj povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Dres kluba iz grada podno rudnika već su zadužili Bojan Mijailović dosadašnji desni bek kruševačkog Trayala, kao i krilni fudbaler Stefan Ilić koji stiže iz redova sremskomitrovačkog Radnićkog.

Treće pojačanje Gornjomilanovčana, jeste napadač bogatog internacionalnog iskustva Bojan Aleksić.

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem fudbaleru koji punu deceniju nastupa u redovima grčkih i italijanskih klubova, a u redove Metalca stiže iz ekipe Groseta sa kojom je prethodne sezone nastupao u Seriji D (četvrti rang italijanskog fudbala).

 

- Bojan Aleksić:

Datum rođenja: 12. april 1991. g.

Mesto rođenja: Gornji Milanovac

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: OFK Beograd (Beograd), Mladost (Apatin), Vdovac (Beograd), Frankavilja (Italija), Taranto (Italija), Karaiskakis (Grčka), Trikala (Grčka), Prato (Italija), Groseto (Italija)

Aleksić je rođen u Gornjrm Milanovcu, ali nikada ranije nije nosio dres Metalca, a od njega se očekuje da u mnogome pomogne efikasnosti ekipe, ali i da svojim iskustvom da dodatni kvalitet sportskom kolektivu iz grada porno Rudnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading