POVRATAK U SRPSKI FUDBAL: Nekadašnji trener Crvene zvezde na novom zadatku - cilj je TITULA! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.06.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema, iskusni stručnjak preuzeo "gumare".

POVRATAK U SRPSKI FUDBAL: Nekadašnji trener Crvene zvezde na novom zadatku - cilj je TITULA! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri kruševačkog Trayala neuspešno su okončali takmičenje u okviru Prve lige Srbije. I pored činjenice da su jesenji deo sezone 2022/23 okončali na poziciji koja vodi u plej-of fazu, svega dva trijumfa u 11 prolećnih mečeva uslovila su borbu za opstanak, koja nije imala pozitivan ishod po kruševačke "gumare".

 

Čak četiri poraza u prvih šest mečeva borbe za opstanak, dovela su Kruševljane u nezavidan položaj i Trayal će od jeseni ponovo morati svoj put da traži kroz istočnu grupu srpskoligaškog karavana.

Odmah po okončanju takmičarske sezone, rukovodstvo Trayala se zahvalilo na saradnji kompletnom stručnom štabu i treneru Miljojku Gošiću, a novi šef struke kruševačkih "gumara", već je i imenovan.

Reč je o nekadašnjm fudbaleru Crvene zvezde koji je sa ovim klubom 1991. godine stigao i do krova Evrope, Ivici Momčiloviću koji je dugi niz godina radio kao pomoćni trener u klubu sa beogradske "Marakane".

- Pre 34 godine ja sam igrao u Napretku iz Kruševca i vežu me lepe uspomene za ovaj grad. Što se tiče Trayala, vrlo brzo sam se našao na istoj talasnoj dužini sa predsednikom kluba. Obostrane je želja da se ekipa što pre vrati u Prvu ligu Srbije, a ja sam željan rada i novog dokazivanja - kratko je istakao novi šef struke "gumara" prilikom promocije u novom klubu. 

 

- Ivica Momčilović:

Datum rođenja: 4. oktobar 1967. g.

Mesto rođenja. Bojnik

Igračka karijera: Napredak (Kruševac), Crvena zvezda (Beograd), Rad (Beograd), AEL Limasol (Kipar), Treleborg (Švedska)

Trenerska karijera: Crvena zvezda (Beograd)-pomoćni trener, Levski Sofija (Bugarska)-savetnik

Ekipu Trayala svakako očekuju velika iskušenja u narednoj sezoni, jer pord njih, još nekoliko klubova ima želju da se kroz Srpsku ligu Istok domogne prvoligaškog karavana, a tu se pre svega misli na pirotski Radnički i Budućnost iz Popovca koji su i tokom tek okončane sezone bili konkurenti za plasman u viši rang takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading