ŠUŠKA SE: Trener crno-belih na pragu novog angažmana! Trofejni stručnjak Crvene zvezde dobija zamenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.06.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se nezvanično saznaje, dogovor je blizu realizacije...

ŠUŠKA SE: Trener crno-belih na pragu novog angažmana! Trofejni stručnjak Crvene zvezde dobija zamenu!

Foto: Starsport

Zoran Ljubinković u dresu beogradskog Rada

Fudbaleri surduličkog Radnika kroz baraž mečeve protiv beogradskog RFK Grafičara, uspeli su da sačuvaju superligaški status i naredne sezone će po deveti put u klupskoj istoriji biti deo sprske klupske fudbalske elite.

 

Do navedenog ostvarenja, Surduličane je doveo nekadašnji fudbaler i trofejni trener omladinskog sastava Crvene zvezde, Slavoljub Đorđević koji je na klupu Radnika stigao početkom 2023. godine, ali kako je i sam nagovestio nakon uspešne baraž misije, dvomeč protiv "grafosa", predstavljao je i njegov oproštaj od klupe Surduličana.

Samim tim rukovodstvo Radnika užurbano radi na pronalasku novog rešanja kada je šef stručnog štaba u pitanju, a kako se saznaje najozbiljniji kandidat za navedenu poziciju jeste aktuelni trener beogradskog BASK TEK-a, Zoran Ljubinković.

Reč je o četrdesetogodišnjem treneru koji je prethodne sezone predvodio klub sa Careve ćuprije i sa kojim je stigao do trofeja u kup takmilenju pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda kada je BASK TEK na krovu TS "Stadion" savladao Zemun rezultatom 2:1.

 

- Zoran Ljubinković:

Datum rođenja: 4. jul 1982. godine

Mesto rođenja: Subotica

Trenerska karijera: Rad U-17 (Beograd), Rad U-19 (Beograd), OFK Žarkovo (Beograd), BASK TEK (Beograd)

Ostaje da se vidi hoće li se Surduličani odlučiti da poverenje daju mladom stručnjaku iza kojeg je i bogata igračka karijera tokom koje je pored velikog broja domaćih klubova, nastupao i u Belgiji i Rumuniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading