OČEKIVANA ODLUKA: Kraj saradnje - kormilo ostaje upražnjeno, klub će morati hitno da reaguje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rezultatskog neuspeha, usledio je očekivani rastanak sa trenerom.

OČEKIVANA ODLUKA: Kraj saradnje - kormilo ostaje upražnjeno, klub će morati hitno da reaguje!

Foto: Republika.rs

Pre tačno jedne decenije BSK iz Borče je zauzimanjem 15. pozicije u superligaškoj konkurenciji morao da napusti elitni rang. Očekivalo se da će ekipa sa "Vizelj parka" uspeti da se konsoliduje i vrati u društvo najboljih, ali su početkom meseca juna 2023. godine, Borčani na neslavni način okončali učešće u srpskoligaškom karavanu i od jeseni će biti deo zonskog beogradskog takmičenja.

 

Da podsetimo, BSK Borča se nije pojavila na Omladinskom stadionu u okviru poslednjeg 30. kola Srpske lige Beograd čime su stavili tačku na sezonu u kojoj su zabeležili skor od svega šset pobeda, 14 remija i deset poraza i selidba u niži takmičarski rang, bila je neminovna.

Shodno rezultatskom neuspehu, odlučeno je da se saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Stanislavom Zvezdićem, prekine saradnja.

Četrdesettrogodišnji trener koji iza sebe ima i internacionalnog iskustva, po drugi put u svojoj karijeri napušta kormilo kluba sa "Vizelj parka". On je ekipu BSK Borče predvodio i u periodu od oktobra 2020. do marta 2021. godine, a 1. januara 2022. godine vratio se na poziciju šefa stručnog štaba, ali kao što je već dobro poznato, ovoga puta nije uspeo da ekipu dovede u "mirnu luku" i spreči ponor u četvrti rang srpskog klupskog fudbala.

Stanislav Zvezdić je za naš portal povodom najnovijih dešavanja poručio:

- Ostajem u redovima BSK-a kao direktor kluba i omaldinske škole. Prvi zadatak je da nađem trenera koji će ekipu predvoditi u Beogradskoj zoni, na tome uveliko radim i blizu sam dogovora sa jednim kvalitetnim šefom stručnog štaba. U planu je i podizanje škole fudbala na viši nivo. Što se tiče mog trenerskog poziva, trenutno će biti na "čekanju", ukoliko se pojavi nešto konkretno i ukoliko se uklopi sve sa mojim obavezama, onda ću razmisliti. 

Foto: Facebook.com/Beogradske lige u fudbalu

Promene na "Vizelj parku" su neophodne

 

- Stanislav Zvezdić:

Datum rođenja: 16. oktobar 1979. godine

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: OFK Beograd (Beograd)-mlađe kategorije, Milutinac (Beograd), Crvena zvezda (Mali Mokri Lug), Kanadski SK Montevideo (Urugvaj), BSK Borča (Borča)

Rukovodstvo Borčanaca sada će morati brzo da reaguje i imenuje novog šefa stručnog štaba koji će pred sobom imati težak zadatak da nekadašnjeg superligaša vrati u srpskoligašku konkurenciju. Vremena i nema mnogo, s obzirom da nova sezona počinje već za dva meseca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading