SKANDAL: Ništa od derbija - šampion će biti ODREĐEN ZA ZELENIM STOLOM?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan finiš šampionata...

SKANDAL: Ništa od derbija - šampion će biti ODREĐEN ZA ZELENIM STOLOM?

Foto: OFK Beograd

Sa velikim nestrpljenjem ljubitelji fudbala u srpskoj prestonici iščekivali su današnji dan, subotu 3. jun, s obzirom da su mečevi na Omladinskom stadionu i u Lazarevcu trebali da odluče o novom šampionu beogradske grupe srpskoligaškog karavana i putniku u viši rang takmičenja, Prvoj ligi Srbije.

 

Međutim, kako se nezvanično saznaje, meč na staroj Karaburmi neće biti odigran, s obzirom da je rukovodstvo BSK Borče odlučilo da ne izađe na travnati tepih Omladinskog stadiona.

Kako prenose beogradski mediji, klub iz Borče nezadovoljno je odlukama Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Beograda, koja nije kaznila ekipe obrenovačkog Radničkog i Studentskog grada, čime se BSK našao u nezavidnom položaju, na pragu ispadanja u zonski fudbalski rang takmičenja.

Ostaje da se vidi hoće li Borčani ostati pri navedenoj odluci, ili će u poslednjem trenutku doći do obrta. Ukoliko sve ostane onako kako su iz redova BSK-a najavili, prema utvrđenim propisima, OFK Beograd utakmicu dobija službenim rezultatom 3:0, čime automatski meč u Lazarevcu između domaćeg Borca i drugoplasiranog Zemuna, gubi na rezultatskom značaju.

Foto: Instsgram.com/ultrasgrupesrbijaa

"Plava unija" može da slavi

 

Istovremeno, jasno je da će BSK Borča od naredne jeseni biti deo Beogradske zona, a moguće je da klubu usledi i drakonska kazna i da bude "spušten" u neki od nižih rangova takmičenja.

Da podsetimo, današnji susret između OFK Beograda i BSK Borče trebao je da počne u 17 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading