NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: On je kapiten i vođa tima - Argentinac vodi "grafose" ka istorijskom ostvarenju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je izabrao i trećeg nosioca laskavog priznanja.

NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: On je kapiten i vođa tima - Argentinac vodi "grafose" ka istorijskom ostvarenju! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

RFK Grafičar vodi veliku borbu u baražu za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala. U prvom susretu "grafosi" su na krovu TC "Stadion" remizirali sa surduličkim Radnikom (1:1) i jasno je da će putnika u Superligu Srbije odrediti meč koji se na jugu Srbije igra u nedelju 4. juna.

 

Od meseca marta 2023. godine klub sa Senjaka je ustanovio nagradu "Grafos meseca" koja se dodeljuje najistaknutijem pojedincu u prethodnih 30 dana. Prvonagrađeni je bio sjajni golman Ivan Guteša, da bi laskavo zvanje u aprilu poneo Đorđe Đurić.

Ovoga puta, klub nije imao dilemu. "Grafos meseca maja" jeste iskusni Luis Ibanjez:

- Kapiten i vođa tima, mentor mladim fudbalerima, kojima prenosi bogato iskustvo i odnos zasnovan na profesionalizmu, posvećenosti klubu, lojalnosti, Način na koji to radi, uz sve što pokazuje na terenu, nas zaista čini ponosnim što je deo Grafičara i što imamo takvog kapitena. Mada je među najstarijim igračima, uvek prednjači po broju startova, uklizavanja, sprintova. Za njega ne postoji izgubljena lopta. Odlično se to videlo i u prvoj utakmici baraža za plasman u Superligu, ali i tokom maja. Za to mu i ovim putem odajemo priznanje, proglašavamo Luča za "Grafosa meseca", a naši prijatelji iz "Adidasa" su odvojili kvalitetnu i vrednu opremu kojom ga nagrađujemo - stoji u saopštenju kluba sa Senjaka.

 

U sezoni 2022/23 Luis Ibanjez je u okviru prvoligaškog karavana odigrao ukupno 29 utakmica, na terenu je proveo 1.957 minuta i tom prilikom se tri puta upisao u listu strelaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading