POIGRAVAJU SE SA PROTIVNICIMA: Dominacija kakva se retko viđa - titula je davno obezbeđena, ali glad za pobedama ne jenjava!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.06.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punim gasom do samog kraj šampionata...

POIGRAVAJU SE SA PROTIVNICIMA: Dominacija kakva se retko viđa - titula je davno obezbeđena, ali glad za pobedama ne jenjava!

Foto: FK Pepeljevac

Fudbaleri lajkovačkog Pepeljevca nakon dve godine takmičenja u okviru Međuopštinske lige Kolubara - grupa Istok, vraćaju se u Kolubarsku okružnu ligu, a sezona 2022/23 protekla je u potpunoj dominaciji navedenog sportskog kolektiva.

 

U dosadašnjem delu šampionata Pepeljevac je u 24 prvenstvena meča zabeležio 21 pobedu, dva remija i jedan poraz, a tokom prolećnog dela aktuelne sezone klub zna samo za uspehe. Ekipa je do sada postigla čak 90 pogodaka, a o trenutnoj dominaciji govori i podatak da su u prolećnim susretima, jedino ekipu Pambukovice savladali sa jednim golom razlike (3:2), dok su u osam, od ukupno 11 mečeva slavili sa tri i više golova prednosti.

Do kraja aktuelne sezone prostala su još četiri duela, a svi u Lajkovcu se nadaju da će nakon njih, ne samo drugi deo prvenstva okončati sa svim pobedama, već da će ekipa nadmašiti i magičnu brojku od 100 postignutih pogodaka.

Priliku za novu radost, Pepeljevac će imati već predstojećeg vikenda kada će na svom terenu dočekati Polet iz Takova, ekipu koja se nalazi u sredini tabele i koja je jedina uspela da nanese poraz Pepeljevcu u sezoni 2022/23. U meču 12. prvenstvenog kola, koji je odigran 30. oktobra prethodne godine, Polet je na svom igralištu slavio rezultatom 2:1, što će svakako biti i dodatni motiv domaćem sastavu.

 

Uoči predstojećeg meča, prvi čovek kluba je izjavio:

- Zadati ciljevi uprave kluba su u celosti ostvareni, bez ikakvih trzavica i nesigurnosti osvojeno je prvo mesto čak pet kola pre kraja prvenstva uz impresivne statističke podatke, ali to i nije teško kad u ekipi imate prekaljene igrače kao što su Asković, Grujičić, Savković, Rakić i ostali. Zahvaljujemo se celokupnoj ekipi na ostvarenim rezultatima i očekujemo da beležimo dobre rezultate i u okružnoj ligi Kolubara.

- Međuopštinska liga Kolubara - grupa Istok, 27. kolo:

Pepeljevac (Lajkovac) - Polet (Takovo)

Stadion: FK Pepeljevac

Datum: Nedelja, 4. jun

Početak: 17 časova

Za kraj treba posebno napomenuti i jedan kurizitet vezan za sastav Pepeljevca, ali i kompletnog takmičenja. Naime, dvoice fudbalera lidera, Milan Pavlović i Dragiša Savlović zajedno su postigli čak 55 golova u ovosezonskom takmičenju, čime su samo njih dvojica efikasniji od svih timova međuopštinskog takmičenja, ne računajući drugoplasirani Sovljak, čiji su fudbaleri 58 puta bili precizni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading