MANEKENI: Mnogi će im pozavideti - klub iz Požege u potpuno novoj sportskoj opremi! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njima će se pričati širom fudbalske Srbije.

MANEKENI: Mnogi će im pozavideti - klub iz Požege u potpuno novoj sportskoj opremi! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Rampa Požega

Fudbaleri Rampe iz Požege jesenji deo šampionata u okviru Zlatiborske okružne lige okončali su na trećoj poziciji sa svega jednim bodom manje u odnosu na lidera i mnogi su im predviđali ravnopravnu borbu za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Zapadno-moravsku.

 

Međutim, sportski kolektiv iz grada koji se nalazi na mestu jednog od najvažnijih saobraćajnih čvorišta Republike Srbije, tokom prolećnog dela sezone, u 12 odigranih mečeva, doživeo je čak pet neuspeha i davno je izgubio šansu da se u aktuelnoj sezoni uključi u borbu za sam vrh tabele.

I pored navedenog, Rampa može da se pohvali, verovatno jednom od najlepših sportskih oprema u Srbiji. Zahvaljujući kompaniji "MerkurXtip", klub iz Požege u narednom periodu nastupaće u dresovima na kojima će mnogi da im pozavide.

 

Fudbaleri su se sa ponosom slikali u novoj sportskoj opremi i zajdnički su istakli da jedva čekaju da na teren istrče u novim dresovima, a nadaju se da će upravo u njima, naredne 2023/24 sezone izboriti i plasman u zonski rang srpskog klupskog fudbala.

 

 

Da podsetimo, do okončanja sezone 2022/23 Rampa će odigrati još tri prvenstvena duela. Predstojećeg vikenda gostovaće u Vranjanima ekipi Avijatičara, a zatim slede dueli protiv sjeničke Sloge na domaćem terenu, da bi "zavesa bila spuštena" 18. juna kada će se u Zdravčićima sastati sa ekipom Omladinca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading