KO ĆE PRVI PRESEĆI ŠAMPIONSKU VRPCU? Slavili su u velikom derbiju, preuzeli lidersku poziciju, ali o tituli odlučuju drugi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.06.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama je suviše blaga reč...

KO ĆE PRVI PRESEĆI ŠAMPIONSKU VRPCU? Slavili su u velikom derbiju, preuzeli lidersku poziciju, ali o tituli odlučuju drugi! (VIDEO)

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi poslednjeg 26. kola Prve beogradske lige - "grupa B", a u fokusu interesovanja biće mečevi koji će se odigrati u Šopiću gde će trenutni lider BSK 1926 gostovati ekipi Šumadije, kao i Dudovici, gde će OFK Budućnost odmeriti snagu sa ekipom Vranića.

 

U prethodnoj 25. takmičarskoj rundi, odigran je veliki derbi ovosezonskog takmičenja u kojem je BSK 1926 na svom terenu u Baćevcu savladao sportski kolektiv iz Dudovice rezultatom 2:1, čime su Dudovčani preuzeli lidersku poziciju na tabeli zahvlajujući boljem gol koeficijntu.

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Pobedom u derbiju preuzeli su lidersku poziciju, ali od njih i dalje ništa ne zavisi

 

Fudbaleri OFK Budućnosti doživeli su neuspeh nakon 22 prvenstvena meča u kojima su zabeležili 19 trijumfa i svega tri remija, ali ih kiks u Baćevcu, ne mora skupo koštati. Naime, sastav iz Dudovice ima bolji međusobni skor u odnosu na BSK 1926 (2:0, 1:2) i trijumfom u duelu protiv Vranića, stigli bi do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja, Beogradsku zonu.

 

 

Odlučujući mečevi poslednje runde Prve beogradske lige - "grupa B" u Dudovici i Šopiću odigraće se u istom terminu, nedelja 4. jun, sa početkom od 17 časova.

- Parovi 26. kola Prve beogradske lige - "grupa B":

Šumadija (Šopić) - BSK 1926 (Baćevac)

OFK Budućnost (Dudovica) - Vranić (Vranić)

Lisović 1977 (Lisović) - Rojkovac (Obrenovac)

Turbina (Vreoci) - Strelac (Mislođin)

Krtinska (Krtinska) - Omladinac (Veliko Polje)

Rušanj (Rušanj) - Budućnost (Zvečka)

Radnički (Rudovci) - OFK Zabrežje (Zabrežje)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading