HUMANITARNA UTAKMICA: Miljakovac i Rekreativo 011 igraju za Sofiju - SVI NA STADION!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.05.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna uspešna takmičarska sezona privodi se kraju.

HUMANITARNA UTAKMICA: Miljakovac i Rekreativo 011 igraju za Sofiju - SVI NA STADION!

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac privodi kraju sezonu u kojoj je bio i predstavnik srpskog fudbala na međunarodnoj sceni, a kada je reč o domaćem takmičenju, popularna "radnička klasa" sezonu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončaće u gornjoj polovini tabele.

 

Prethodnog vikenda Milajkovac je u derbi susretu protiv Velike Moštanice remizirao rezultatom 2:2, a već u subotu 3. juna očekuje ih duel protiv beogradskog Rekreativa 011. Navedeni susret će pored takmičarskog značaja imati i humanitarni karakter:

- Hajde da svi zajedno završimo sezonu na najlepši mogući način. U subotu igramo poslednju utakmicu sezone, i pozivamo Vas sve da zajedno pomognemo Sofiji Rajić (4), našoj komšinici sa Petlovog brda koja ima dijagnozu spastične diplegije (CP Spastica diaplegica)! Njenoj porodici je potrebna pomoć u sakupljanju sredstava za dalje lečenje, i zato smo se udružili sa ekipama Rekreativa 011 i Rakovice 1937 i očekujemo Vas na stadionu u subotu - stoji na početku saopštenja FK Miljakovac, a zatim klub na svojoj zvaničnoj Instagram stranici dodaje:

- Na ulazu na tribinu biće postavljena donatorska kutija, a na štandu će biti izložena oprema klubova koju možete dobiti u zamenu za donaciju za našu Sofiju. Humanitarna utakmica se organizuje u okviru projekta "Edukacija navijača u nižim fudbalskim ligama Beograda o važnosti fer pleja i posledicama nesportskog ponašanja na fudbalskim terenima" koji se sufinansira od strane Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda za projekat Sekretarijata za omladinu i sport.

Foto: FK Miljakovac

Svi na stadion

 

- Međuopštinska liga Beograd - "grupa A", 26. kolo:

Miljakovac (Beograd) - Rekreativo 011 (Beograd)

Stadion: FK Rakovica

Datum: Subota, 3. jun

Početak: 11 časova

- Parovi 26. kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa A":

Miljakovac (Beograd) - Rekreativo 011 (Beograd)

Bežanija (Beograd) - Novi Beograd (Novi Beograd)

Dedinja (Beograd) - 13. maj (Zemun)

Srem (Jakovo) - Sinđelić 2012 (Ugrinovci)

Šumadinac (Bečmen) - Železnik 1930 (Beograd)

Borac (Progar) - BUSK (Beograd)

Velika Moštanica (Velika Moštanica) - slobodna

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading