IZBOR JE PAO: On je najbolji fudbaler meseca aprila!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagrada je otišla u prave ruke.

IZBOR JE PAO: On je najbolji fudbaler meseca aprila!

Foto: Fot: RFK Grafičar

RFK Grafičar je nedavno ustavnovio nagradu "Grafos meseca" koja se dodeljuje od marta meseca 2023. godine, a prvi laureat bio je golman Ivan Guteša.

 

Ovoga puta, nagradu za najboljeg fudbalera meseca aprila poneo je iskusni centralni defanzivac Đorđe Đurić.

Reč je o tridesetjednogodišnjem fudbaleru koji je tokom meseca aprila odigrao šet mečeva u ljubičastoj sportskoj opremi, a na navedenim susretima ekipa je zabeležila jedan trijumf Metalac Gornji Milanovac 2:0), isto toliko poraza (Radnički Novi Beograd 0:1) i tri remija (Radnički Sremska Mitrovica 2:2, Železničar Pančevo 2:2 i IMT Novi Beograd 0:0).

Povodom izbora najboljeg fudbalera meseca aprila 2023. godine, klub je na zvaničnoj Instagram stranici objavio:

- Đorđe Đurić je svojim zalaganjem, učinkom, ponašanjem i pre svega pozitivnim uticajem na naše mlade igrače zaslužio da bude “Grafos meseca” za april. Bio je standardan na terenu, a uz svoje odlične partije u odbrani istakao se i golom u 90. minutu protiv Radničkog, kada nam je doneo izjednačenje. Pokazao je posvećenost, profesionalizam na terenu, i pravi je primer odnosa prema ljubičastom dresu.

 

- Đorđe Đurić:

Datum rođenja: 10. avgust 1991. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Sopot (Beograd), Rad (Beograd), Spartak (Subotica), MTK Budimpešta (Mađarska), Tatabanja (Mađarska), Rudar Pljevlja (Crna Gora), Čukarički (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Kolubara (Lazarevac), RFK Grafičar

Iskusni defanzivac je član ekipe sa senjaka od 1. jula 2022. godine, a u aktuepnoj 2022/23 sezoni ukupno je odigrao 16 mečeva, na terenu je proveo ukupno 1.452 minuta, a tokom tog perioda je postigao dva pogotka (jedan iz jedanaesterca), a zaradio je i sedam javnih opomena.

Istovremeno treba napomenuti da je čak na 12 utakmica, na terenu proveo svih 90 minuta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading