BOD VREDAN SUPER LIGE: "Traktor" će od sledeće sezone gostovati na stadionima u najjačem rangu srpskog fudbala!

Autor:

Sport

30.04.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri kola pre kraja takmičenja, imamo prvog putnika u Superligu Srbije.

BOD VREDAN SUPER LIGE: "Traktor" će od sledeće sezone gostovati na stadionima u najjačem rangu srpskog fudbala!

Foto: FK IMT

U okviru trećeg kola plej-ofa Prve lige Srbije ekipa IMT-a ugostila je sastav Grafičara sa Senjaka, u toku ligaškog dela takmičenja oba tima su na svom terenu u njihovim duelima osvojila sva tri boda. 

Republika

IMT je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije koju drži sa 65 osvojenih bodova, dok je sastav Grafičara sa 52 osvojena boda bio na trećem mestu.

Derbi kola odigran na stadionu Bežanije je završen podelom bodova. Predrag Janjuš, glavni sudija na meču je u 15. minutu "poslao" ranije jednog od igrača gostiju na tuširanje.

Mogli su domaći udarcem sa bele tačke da dođu do vođstva, ali je udarac Miloša Lukovića odlično pročitao golman Guteša.

 Pokušavali su domaći igrači, brojčano nadmoćniji, gotovo 70 minuta da dođu do gola kako bi pobedom proslavili ulazak u Super ligu Srbije, ali u toj nameri nisu uspeli. 

IMT - Grafičar 0:0

Četiri kola pre kraja takmičenja IMT je osigurao poziciju preko koje će se od sledeće sezone takmiči sa najboljim timovima u našoj zemlji. Ekipi Grafičara ostaju još četiri duela u kojima će glavni cilj biti da se pre svega zadrži tim u zoni doigravanja, a i ukoliko se otvori mogućnost da se stigne do drugog mesta.

Sastav sa Novog Beograda je prošle sezone osvojio četvrtu poziciju na tabeli i dobio je priliku da kroz baraž "dotera traktor" do Super lige Srbije, ali ih je na tom putu zaustavio Novi Pazar koji je zbog gola u gostima osigurao opstanak u najjačem rangu takmičenja.

U prvom duelu IMT je bio domaćin, i tom prilikom je poražen rezultatom 3:1, u Novom Pazaru slavili su gosti sa 2:0, ali je gol u gostima "presudio" u tadašnjem dvomeču.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading