KAO DA SU SE KAMENJEM NA BOGA BACALI: Rampa nije mogla da prevaziđe probleme koji su ih zadesili pre i tokom utakmice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve sto je moglo da krene naopako, krenulo je...

KAO DA SU SE KAMENJEM NA BOGA BACALI: Rampa nije mogla da prevaziđe probleme koji su ih zadesili pre i tokom utakmice!

Foto: FK Rampa Požega

Ekipa Rampe iz Požege nakon neuspeha u susretu protiv Višesave iz Bajine Bašte (1:2), doživela je novi prvenstveni neuspeh čime su se i definitivno snovi o plasmanu u viši rang takmičenja, Zoni Zapadno-moravskoj, raspršili kao mehur od sapunice.

 

U okviru 24. kola Zlatiborske okružne lige fudbaleri iz Požege dočekali su sastav Kotromana iz Mokre Gore, ali i pre prvog sudijskog zvižduka bilo je jasno da će Rampa teško uspeti da ostvari željeni rezultat. Naime, domaćin je u susret ušao osetno oslabljen. Vasa Mladenović, Ilija Savatijević i Dejan Šimšić su propistili ovaj meč zbog povreda, dok usled akumuliranih javnih opomena ni Dejan Stevanović i Uroša Šojića takođe nisu mogli da pomognu svojim klupskim drugovima.

Da nesreća ne ide sama, potvrdilo se i tokom utakmice, s obzirom da su zbog povreda sa terena morali da izađu Strahinja Bonžulić i Bojan Savić, a već u 15. minutu susreta Božidar Tešović je zaradio direktan crveni karton i Rampa je gotovo celokupan susreta odigrala sa desetoricom fudbalera u polju. 

Sve navedeno gosti sa Mokre Gore su iskoristili i više nego zasluženo stigli do minimalnog trijumfa koji bi svakako bio i ubedljiviji da ekipa Požege nije na golu imala fantastičnog čuvara mreže Steva Varagića koji je kao pobednik izlazio i iz situacija kada je pogodak bio neminovan.

 

Narednog vikenda Rampa gostuje u Velikoj Ježevici ekipi Ježevice, ali u ovom momentu najveći problem ekipe iz Požege nisu protivnici, već stanje u kojem se ekipa nalazi. Svi u klubu se nadaju da će neko od povređenih fudbalera uskoro da se oporavi i moći da pomogne saigračima u iskušenjima koja slede.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading