MIRNO SPAVAJTE ANĐELI NAŠI: Potresne slike sa stadiona u Odžacima - Ruže, plišane igračke i sveće za decu stradalu u krvavom piru! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je bio u drugom planu.

MIRNO SPAVAJTE ANĐELI NAŠI: Potresne slike sa stadiona u Odžacima -  Ruže, plišane igračke i sveće za decu stradalu u krvavom piru! (VIDEO)

Foto: FK Tekstilac Odžaci

U subotu 6. maja na stadionu u Odžacima odigrana je prvenstvena utakmica 25. kola Srpske lige Vojvodine u kojem su dešavanja na zelenom tepihu bila u drugom planu.

 

Ekipe Tekstilca i Tise iz Adorjana borile su se za bodove, ali su svi prisutni bili ganuti onime što se pre prvog sudijskog zvižduka dešavalo na tribinama.

Naime, navijači Tekstilca su pred početak meča razvili transparent na kojm je pisalo:

- Ne ponovilo se. Slava žrtvama OŠ "Vladislav Ribnikar".

Istovremeno, pristalice domaćina su na teren bacile veliki broj plišanih igračaka i belih ruža u čast mališana koji su izgubili živote u masakru u beogradskoj školi.

 

 

Kada je reč o samom meču, ekipa Tekstilca je slavila rezultatom 2:1 nakon preokreta čime su stigli na korak od teoretskog obezbeđivanja plasmana u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Sastav iz Odžaka u ovom momentu ima 13 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Borac iz Šajkaša i u narednih pet prvenstvenih susreta neophodno je da osvoje barem dva boda kako bi i zvanično promovisani u člana višeg ranga takmičenja. Priliku za to imaće već narednog vikenda kada će gostovati predposlednjeplasiranoj ekipi Stanišića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading