NA BRANIKU ZONSKOG RANGA TAKMIČENJA: Tim iz Štubika minimalcem nastavio na korača putem uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko i ništa ih ne može zadržati.

NA BRANIKU ZONSKOG RANGA TAKMIČENJA: Tim iz Štubika minimalcem nastavio na korača putem uspeha!

Foto: FK Urovica

Serija se nastavlja. Ekipa Branika iz Štubika i iz Urovice se vraća uzdignuta čela.

 

Lider Borske okružne lige u susret je ušao vidno stegnut, dok su se fudbaleri Urovice opredelili na nešto zatvoreniju varijantu pokušavajući da ugroze protivnika kroz polukontre i kontre.

I pored defanzivnog opredeljenja domaćin stiže do prve prilike na meču. Upućen je udarac sa distance, ali je golman Pantić sačuvao svoju mrežu.

Neđto lošiji teren sprečavao je da igrači oba tima pruže lepršaviju igru i u momentu kada su svi očekivali kraj prvog poluvremena, ekipa Branika stiže do prednosti. Akciju ja započeo Bogdanović koji je loptu prosledio ka Sokoloviću koji je propušta ka Milanu Kraguljcu, a ovaj preciznim udarcem pogađa donji desni ugao domaćeg gola.

U nastavku susreta viđena je identična slika na terenu. Najbolju priliku imao je Sokolović koji je iz slobodnog udarca pogodio okvir gola, ali se do kraja meča rezultat nije menjao.

 

- Borska okružna liga, 23. kolo:

Urovica (Urovica) - Branik (Štubik) 0:1 (0:1)

Strelac: M. Kraguljac u 45. minutu za Branik

Gosti iz Štubika stigli su do važnog trijumfa i u ovom momentu, sedam kola pre kraja ovosezonskog takmičenja, imaju deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Malu Vrbicu. u narednoj takmičarskoj rundi Branik na svom terenu dočekuje ekipu Brestovca.

I pored činjenice da se Urovica nalazi u sredini tabele, imaju svega pet bodova više od poslednjeplasirane Blizne, a u narednom kolu gostuju u Miloševu istoimenoj ekipi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading