BATISTUTA ROŠTILJANJE ZA 1. MAJ PODIGAO NA VIŠI NIVO: Argentinac "obrnuo" kornjaču (FOTO)

Autor:

Sport

01.05.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Argentinac u svom elementu.

BATISTUTA ROŠTILJANJE ZA 1. MAJ PODIGAO NA VIŠI NIVO: Argentinac "obrnuo" kornjaču (FOTO)

Foto: Instagram/gabrielbatistutaok

Gabrijel Omar Batistuta, jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala, legenda Fiorentine i reprezentacije Argentine, završio je karijeru pre skoro 20 godina, ali i dalje i te kako ume da se zabavi. 

Nakon penzionisanja, Batistuta nije ostao u svetu fudbala, kao trener ili na bilo kojoj funkciji. Argentinac je otvorio prodavnicu odeće, sopstveni brend i radio kao TV analitičar.

Takođe, više puta je objavljivao kako uživa roštiljajući, a najviše je iznenadio kada je pekao kornjaču.

Danas je prvi maj, svi uživamo na vikendicama uz ćevape na rešetki, ali niko nije otišao korak dalje kao Batigol.

Batistuta je uživao u svojoj senzacionalnoj karijeri u kojoj je postao jedan od najstrašnijih napadača u Evropi 1990-ih, dominirajući italijanskom odbranom kada je Serija A bila nesumnjivo najbolja liga na svetu.

Postigao je 207 golova na 333 utakmice za Fiorentinu, gde je osvojio Kup Italije 1996. godine, i 33 u 83 meča sa Romom, osvojivši Seriju A 2001. godine.

Batigol je takođe pomogao Argentini da osvoji Kopa Amerika trofej 1991. i 1993. godine i bio je uvršten u najboljih 11 FIFA 1997. i 1998. godine.

Bio je najbolji strelac Argentine, sa 54 gola iz 77 utakmica, dok ga nije pretekao Lionel Mesi.

Uprkos svom igračkom rekordu, Batistuta nije uspeo da nađe posao kao menadžer, iako je popunio sve svoje trenerske značke. Nakratko je radio kao tehnički direktor argentinskog kluba Kolon 2013. godine, a sebe bi možda mogao da pronađe u novoj profesiji - roštiljanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading