KLUB SA MARAKANE DONEO ODLUKU: Ovo će ubuduće biti praksa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.04.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je uspostavio nagradu za koju se očekuje da postane tradicionalna.

KLUB SA MARAKANE DONEO ODLUKU: Ovo će ubuduće biti praksa!

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara u aktuelnoj 2022/23 sezoni vode borbu za istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala. Puleni trenera Marka Neđića trenutno zauzimaju treću poziciju na tabeli Prve lige Srbije, poziciju koja vodi u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, ali svi u redovima "ljubičastih" nadaju se da ekipa u narednom periodu može stići i do direktnog plasmana u Super ligu Srbije.

 

Istovremeno, rukovodstvo kluba je donelo odluku za koja se očekuje da postane tradicionalna:

- Sa zadovoljstvom najavljujemo da uvodimo tradiciju da svakog meseca nagrađujemo jednog igrača Grafičara koji se istakao po rezultatima na terenu, sportskim učinkom, primernim ponašanjem, društveno-korisnim aktivnostima ili nekim drugim segmentima koji su ga izdvojili.

Istovremeno klub je obelodanio da je laureat za mesec mart 2023. godine, golman Ivan Guteša:

- Za mart je to naš golman Ivan Guteša, koji je imao uspešan debi za U-21 reprezentaciju Srbije, kada je odbranio dva penala za nacionalni tim. Takođe, priznanje je zaslužio i zbog kvalitetnih izdanja na našem golu, posebno u utakmici protiv Zlatibora. Guteša je Grafos meseca i zbog odnosa prema klubu, gde pokazuje privrženost ljubičastom dresu i pravi je primer u svlačionici. Strpljivo je čekao svoju šansu, prošle sezone bio je kapiten omladinaca, a posle pozajmice se izborio za startnog golmana.

Foto: RFK Grafičar

"Grafos" meseca marta 2023. godine

 

Ivan Guteša:

Datum rođenja: 4. april 2002. godine

Mesto rođenja: Vršac

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), BSK Borča (Beograd)

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Prve lige Srbije, mečevi 28. runde koji su bili predviđeni za sredu 5. aprila, su usled vremenskih neprilika pomereni za naredni vikend kada će ekipa RFK Grafičara gostovati na "Toyo Tires Areni" u Inđiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading