ŽELIMO SPORTSKI DA POBEDIMO: Prvi čovek lidera šampionata ima jasnu poruku - vraćamo klub tamo gde mu je i mesto!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.04.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće je berićetno počelo za fudbalere iz Gornje varoši.

ŽELIMO SPORTSKI DA POBEDIMO: Prvi čovek lidera šampionata ima jasnu poruku - vraćamo klub tamo gde mu je i mesto!

Foto: Instagram.com/printscreen

Lider beogradske grupe srpskoligaškog karavana od starta prolečnog dela takmičenja ne zna za neuspeh. U pet odigranih prvenstvenih susreta fudbaleri Zemuna su ostvarili isto toliko pobeda, a posebno treba apostrofirati da plavo-zeleni već više od šest meseci ne znaju za poraz, a tokom tog perioda odigrano je 11 prvenstvenih duela.

 

Uoči nastavka borbe za plasman u viši rang takmiečenja, Prvu ligu Srbije, predsednik kluba Gavrilo Kovačević je analizirao dosadašnje ostvarenja:

- Ovo je peti susret u nizu koji smo dobili ovog proleća. Nešto lakše smo stigli do trijumfa u odnosu na neke prethodne utakmice, ali se mora naglasiti da je teren bio težak i klizav. Svakako, ono što ovi momci pokazali u prethodnim utakmicama jeste za svako poštovanje. Izgaraju do zadnjeg trenutka, bore se,... Malo smo imali problema sa realizacijom, ali se nadam da će se i to popraviti, s tim da nam se Vukčević vratio u ekipu i svi zajedno se trudimo da vratimo Zemun na poziciju koju i zaslužuje, a to je u krajnjem cilju Super liga, a za sada nam je plan da ekipa od jeseni igra u Prvoj ligi Srbije.

Prvi čovek kluba posebno istakao sledeće:

Ekipa koju je selektovao trener Štrbac, ali i oni koji su pre njega bili u klubu, sastavljena j od momaka za koje se može reći da će omogućiti Zemunu da ima standardnog prvoligaša. Posedujemo i nekolicinu mladih, do sada neafirmisanih fudbalera, od štopera Mitrovića, levog beka Božića, Mikan revitalizuje svoju formu, tu je Vukčević koji nam je došao iz Inđije, Peca Stojanović desni bek, sjajni čovek golman Jevrić, da ne spominjem i staru gardu i nadam se da ćemo uspeti u ostvarenju planova. Želimo sportski da pobedimo i da Zemun vratimo tamo gde mu je mesto.

 

 

Borbu za viši rang srpskog klupskog fudbala ekipa Zemuna nastavlja u subotu 8. aprila kada će se sastati sa kumodrašim Torlakom. Treba napomenuti da svi u Gornjoj varoši sa nestrpljenjem iščekuju 13. maj kada će na zemunskom stadionu gostovati ekipa OFK Beograda i očekuje se da upravo taj susret i odredi putnika u Prvu ligu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading