BRZI BROD U POGREŠNOM STEPENU PRENOSA: Rekom Crnicom, Parakinova skela brže plovi! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favorit je opravdao očekivanja...

BRZI BROD U POGREŠNOM STEPENU PRENOSA: Rekom Crnicom, Parakinova skela brže plovi! (VIDEO)

Foto: Sava Jojić

Fudbaleri paraćinskog SFS Borca uspešno su započeli prolećne borbe u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana. U prva četiri susreta zabeležili su dva trijumfa i po jedan remi i poraz, a u petom susretu nastavka šampionata nastavili su seriju nepobedivosti na svom terenu koja traje od kraja oktobra prethodne godine.

 

Od samog starta igrači SFS Borca su pokazali da su bolja ekipa, imali su veći posed i kontrolu igre i u takvoj konstalaciji snaga dolaze i do prve prilike u 13. minutu meča. Nakon greške odbrane Brzog Broda i akcije po levom krilu, Nemanja Conić je doveo domaćina do prednosti.

Rezultatski defeicit je nagnao gostujuće fudbalere da krenu u napad, ali su prilike Mladena Tošića i Andreje Stamenkovića otišle u nepovrat.

Domaćin duplira prednost u 24. minutu. Danijel Zlatković je iskoristio sjajno dodavanje Marka Mirkaila i razornim udarcem sa leve strane pogodio sam rogalj golmana Milana Stefanovića koji je paradom samo ulepšao pogodak.

Desetak minuta pre odlaska na odmor gosti stižu do pogotka. Gužvu u šesnaestercu domaćina iskoristio je Mladen Tošić koji je udarcem sa ivice kaznenog prostora matirao paraćinskog čuvara mreže.

Foto: Sava Jojić

Detalj sa susreta u Paraćinu

 

Konačan rezultat susreta postavio je u 59. minutu David Stojanović iskoristivši nespretnu intervenciju gostujućeg golmana. 

Do kraja utakmice se nije ništa značajno dešavalo, uglavnom se igralo na sredini terena, sve do poslednjeg minuta, kada je igrač domačih David Ilić ima šansu da svoj tim dovede do ubedljvije pobede, ali je njegov šut završio pored desne stative.

 

 

- Srpska liga Istok, 20. kolo:

SFS Borac (Paraćin) - OFK Brzi Brod (Brzi Brod) 3:1 (2:1)

Stadion: SFS Borca u Paraćinu

Strelci: N. Conić 13`, D. Zlatković 24`, D. Stojanović 59`; M. Tošić 34`

SFS Borac se sada nalazi na četvrtom mestu sa 35 bodova i u narednom kolu dočekuju pirotski Radnički. Brzi Brod je na pretpolsednjoj poziciji sa 17 osvojenih bodova i sledeću utakmicu igraju na svom terenu protiv Dubočice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading