MLADOST SIJA IZNAD OVČARA I KABLARA: U Preljini će se igrati i zonski fudbalski rang takmičenja? (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.04.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon remija u prolećnoj premijeri, domaći fudbaleri sa tri lopte u mreži ispratili goste iz Prijevora.

MLADOST SIJA IZNAD OVČARA I KABLARA: U Preljini će se igrati i zonski fudbalski rang takmičenja? (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Preljina

Prethodnog vikenda, u okviru 17. kola Moravičke okružne lige - "grupa Sever" u Preljini je odigran susret u kojem je domaća Mladost dočekala ekipu Prijevora, a susret je bio velikog značaja za oba tima, s obzirom da je pobednik ostajo u borbi za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Zonu Zapadno-moravsku.

 

Oko 200 navijača okupilo se na stadionu u Preljini i opšti utisak nakon susreta, jeste da su prisustvovali interesantnoj fudbalskoj predstavi nakon koje je domaćin stigao do važnih bodova.

Od samog starta susreta domaća ekipa je krenula ofanzivno ka golu Prijevora i već u šestom minutu došlo je do promene rezultata. Dejan Anev, popularni "čvarak" je sa dvadesetak metara uputio pravu bombu ga golu gostiju i lopta je završila u mreži ma radost domaće publike.

Vodeći pogodak kao da je uspavao fudbalere Mladosti. Gosti preuzimaju inicijativu i u narednih pola sata igre stvaraju tri izgledne prilike, ali zahvaljujući golmanu Topaloviću, do promene rezultata nije došlo.

Nastavak susreta donosi sjajnu partiju domaće ekipe u kojoj i najveći kritičari na bi mogli da pronađu zamerku. Igrao se 56. minut kada je vihorno krilo domaćina Nemanja Slović probio po desnoj strani terena, usledio je idealan centaršut, a Nemanja Gavrilović je majstorski glavom loptu smestio u mrežu za dupliranje prednosti.

Samo tri minuta kasnije domaćin izvodi akciju za fudbalske udžbenike. Čak deset uspešnih dodavanja izveli su domaći fudbaleri, nakon kojih Jugoslav Tomić blagovremeno upošljava brzonogog Nemanju Gavrilovića koji izlazi oči u oči sa golmanom gostiju. Čuvar mreže Prijevora nepropisno zaustavlja napadača Mladosti i sudija bez dileme pokazuje na "kreč". Precizan izvođan udarca sa jedanaest metara bio je Jugoslav Tomić za novu, treću erupciju oduševljnje domaće publike.

 

U samom finišu susreta gosti uspevaju da stignu do počasnog pogotka, a strelac je bio Aleksandar Vuković.

- Moravička okružna liga - "grupa Sever", 17. kolo:

Mladost (Preljina) - Prijevor (Prijevor) 3:1 (1:0)

Stadion: u Preljini

Gledalaca: 200

Strelci: D. Anev 6`, N. Gavrilović 56`, J. Tomić 59`(11.m); A. Vuković 90`

Nakon ovog trijumfa ekipa Mladosti nastavlja borbu sa ekipom Zadrugara iz Donje Trepče i jasno je da će se trka za plasman u viši rang voditi do poslednjeg prvenstvenog kola.

Narednog vikenda Mladost gostuje u Rudaru u Bresnici, dok ekipa Prijevora odlazi na jednonedeljni odmor, s obzirom da su u 18. kolu, slobodni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading